Šta to "Delije" boli više od poraza? (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.11.2017.
21:02
Izvor: Sportske.net

Pristalice Crvene zvezde mt:s ne zameraju previše svojim miljenicima na porazu od CSKA koliko na nekim drugim stvarima. Na udaru i trener Alimpijević.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s pretrpeli su peti poraz u Evroligi. Ekipa moskovskog CSKA slavila je večeras u "Beogradskoj areni" rezultatom 85:59 nanevši tako Zvezdi jedan od najtežih poraza u godini na izmaku.

Ekipa Dušana Alimpijevića večeras nije imala nikakve šanse i verovatno su navijači pre samog meča slutili da će biti teško suprotstaviti se favorizovanom protivniku, ali je dobar deo njih verovao u veću borbenost i požrtvovanje na terenu.

Upravo je to ono što "Delije" posle meča spočitavaju Alimpijevićevim izabranicima, a ni sam trener nije pošteđen negativnih kritika.

Osim nedostatka srčanosti i poraza navijače Crvene zvezde mt:s boli i to što je jedan deo onih koji su bili u "Areni" napustio dvoranu još na poluvremenu.

Vremena za preispitivanje nema, Zvezdu već prekosutra očekuje gostovanje Olimpijakosu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 16.11.2017
11:42

najvise boli odlazak Tea iz CSKA, sad nema ko da proda 6 lopti za kratko vreme i indeksom korisnosti 2 ;)nsalu na stranu, ali bas ste bili jako losi, gotovo neprepoznatljivi, nadam se da ce te se popraviti u narednim tekmama, ako ne protiv Olimpijakosa, onda barem protiv Baskonje ^^

avatar
RUSKI CAR
Thursday, 16.11.2017
04:56

Prcajlo ima najjači twit!

avatar
Wednesday, 15.11.2017
22:19

Bojkot dok ne stignu pojacanja i ne otera se Alimpijevic. Neko reci da se ne voli tako klub, ja kazem da se ne vodi ovako klub.... Ovo je sve nakaradno... nije sramota izgubiti ali sramota biti ovako anemican. Gde mu samo pade na pamet dati klub u ruke dunsteru....

avatar
Ponos Srpskog naroda
Wednesday, 15.11.2017
23:06

Nemoj tako coki je legenda.