Šta se to dešavalo u Nišu? Džikić otkrio zabrinjavajuću informaciju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.02.2017.
13:50
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća je okončan pre nedelju dana, a javnost još uvek nije dobila jasan odgovor koji je uzrok velikih zdravstvenih problema koji su pogodili ekipu Partizana tokom boravka u Nišu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ali, ono što može još više da zabrinjava, jeste najnovija izjava trenera Partizana Aleksandra Džikića, koji je u izjavi za ''Bliscport'' otkrio da je i prošle godine tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu imao zdravstvenih problema?!

Doduše, ti problemi nisu bili poput ovogodišnjih, koji su u jednom trenutku poprimili i dramatične razmere.

''Mene je 'uhvatilo' na treningu u 'Čairu', na dan prve utakmice protiv Dunava u petak. Po povratku u hotel sam legao da odspavam, ali vrlo brzo je počela da me 'trese' groznica. Zatim je počela mučnina i dijareja. Pomislim, zar opet? I prošle godine sam imao probleme za vreme Kupa'', otkriva Džikić.

On dalje objašnjava da se, pogotovo tokom prvih pet dana od pojave prvih simptoma, osećao veoma loše.

''Dijareja, temperatura, napadi mučnine... Nisu pomagale ni infuzije ni lekovi, bukvalno me gutljaj tečnosti slao u toalet, ali nisam shvatao da je ozbiljno, dok nisu došli rezultati testova krvi'', istakao je Džikić.

Ono što je najgore od svega, jeste što se ne zna koliko dugo će još trajati oporavak i Džikića i nekolicine njegovih igrača.

''Nije to prehlada ili mehanička povreda. Ovo je komplikovanije i opasnije. Oporavak će biti dug'', potvrdio je Džikić.

Za sada, nedelju dana po završetku Kupa, iz KSS nema nijedne zvanične informacije na ovu temu, niti povodom incidenta u finalu, kada je jedan čovek pogođen bakljom u oko.

Od čelnika Saveza do sada smo čuli samo pohvale na račun organizatora...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogo Moljka
Monday, 27.02.2017
09:40

Ja mislim da su bili koraci Gudurica i da su ti koraci otrovali sve partizanovce. Eno pitajte Novicu

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 26.02.2017
20:17

Lako je utvrditi odakle dolazi-jeli ste u tom i tom restoranu ili je spremao taj i taj i kraj...onomad zatvoriše par lokala ovde po Novom Sadu i tačno se znalo čime su bili otrovani ljudi...

avatar
Sunday, 26.02.2017
16:40

Nekada su znali da je Vujošević bio krivac za povrede Partizanovih igrača, a sada ti isti navijači-preletači znaju da li su Partizanovi igrači i trener s namerom otrovani da ne osvoje KRK. U sve se razumeju samo svoj klub ne mogu da pronađu.

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 26.02.2017
15:39

Jao Boze... Dokle vise te teorije zavere? Sta, neko vas otrovao jer kako bi Zvezda drugacije pobedila partizan? Verovatno iza te akcije stoji predsednik saveza. Svako ko je imalo pismen zna da inkubacija kod salmonele traje 7-10 dana sto dalje implicira da je trovanje nastupilo mnogo ranije pre kupa. Dajte vise smesni ste, nemojte samo da vas ponovo uhvati dijareja u polufinalu playoffa.

avatar
Bafana
Sunday, 26.02.2017
16:07

Gde je spomenuo da ga je neko otrovao i zašto mora salmonela da bude u pitanju ? za razliku od nekih nismo pateticni da pišemo saopštenja posle poraza koja su tek smešna..

avatar
Petar Petar
Sunday, 26.02.2017
16:19

A gde si ti video da je iko vas optuzio? Ne kapiram zasto ti impliciras nesto sto niko nije rekao? Koja je poenta tvog komentara? Prvo, ne verujem da je iko imao namere da se tako nesto desi, najverovatnije je to slucajnost. ne verujem da cak i vi mozete toliko nisko da odete. I sad se ti nadjes prozvanim, ne razumem na osnovu koje izjave Dzikica si ti zakljucio da je neko vas prozvao? Bitno je da nas vi jedva dobijete i kad smo pet puta slabiji od vas i kad igramo bez pola tima (i pitanje je da li bi da nije bilo cudnih situacija u odredjenom delu utakmice), sve ostalo je nevazno. ne razumem sto se pecas kao neki naivko? To je nabiveno kompleksima i samo vam treba varnica da pokulja iz vas. A najbitnije o svega je sto se mi necemo mozda ni sresti u plej ofu. U polufinalu necemo 99.9 %. I odakle ti ideja da se mi uopste plasimo vas, pa cemo izmisljati bolesti? Nismo bolji, ali vas se sigurno ne plasimo. Za vas vec nisam siguran ni malo ( tu mislim na navijace, ne na igrace Zvezde).

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 26.02.2017
15:29

Prvo se zaboravila ona sramota iz Nisa oko organizacije finalne utakmice.