Šta se sinoć dešavalo u ''Areni'' kad je Štimac OVOLIKO iznerviran?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.01.2020.
10:18
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nije mogao to da prećuti posle meča.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je doživela i drugi uzastopni poraz pred svojim navijačima u Evroligi, u razmaku od samo par dana.

Posle Žalgirisa, bodove iz ''Štark Arene'' odnela je i berlinska Alba, koja je sinoć slavila posle produžetka.

Osim velike, dramatične borbe na terenu, utakmicu su obeležile i prozivke dela navijača Crvene zvezde na račun Zvezdana Terzića, ali i kritike koje su upućivali i pojedinim igračima na terenu.

Međutim, nisu kritike problem, ono što je zabolelo Zvezdinog centra Vladimira Štimca posle meča bile su i neke uvredljive poruke koje su se takođe mogle čuti sa tribina.

''Zahvalio bih se ljudima koji su došli da nas podrže i što su bili uz nas. Želeo bih isto da kažem, ti ljudi što su došli da psuju... ja znam da je teško, niko ne voli da gubi, pogotovo ne mi igrači. Ali, ne treba niko da nas psuje, pogotovo ne porodicu. Ja prvi to neću da pustim i imaću problema sa svakim koji to pokuša da uradi'', istakao je Štimac, a prenosi ''Telegraf''.

Emocije su navirale iz njega, pa se tu nije zaustavio, imao je i dodatnu, još snažniju poruku.

''To neka znaju svi, a ako ti koji neće da gledaju, ne pričam o svima, svaka čast ljudima koji su bodrili do zadnjeg trenutka, ali ovi što će da psuju? Nemojte da dolazite u halu. Isto je tako kada pobedimo, sve je okej, a kada se izgubi ajde svi da skačemo...

Svi mi dajemo srce za Zvezdu, nama je najteže i sada još trebaju da nam skaču po glavi. To nije u redu, ali hvala svim ostalima što su došli da podrže'', poručio je Štimac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Le Tissier
Saturday, 18.01.2020
12:17

Cuvajte se imacete problem sa Stimcem 🤣 Ali u sustini je u pravu, gledajte malo Partizan i kako se bodri klub i kada gubi...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 18.01.2020
11:34

Sad nismo spremni za gostovanje u Podgorici, ne može sada da se igra, igraće se kad se spremimo i kada nam najviše odgovara u rasporedu, a kada protivniku najmanje odgovara. Nije pošteno jer su oni odmarali 4 dana i doputovali u Beograd, a mi igramo u Beograd na svaka 3 dana i zato gubimo TOP8 na svom terenu. Ti mi se sviđaš ti mi dođi na tribinu, ti mi se ne sviđaš ti nemoj da mi dolaziš na utakmice. Jao, duše male, topim se dok vas gledam i slušam.