Šta se desilo sa kapitenom Partizana, zašto se ''ugasio''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.11.2016.
13:29
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mučno je bilo gledati ekipu Partizana u meču sa Šarlroa, pred polupraznim tribinama hale ''Aleksandar Nikolić''. Posle svega, kapiten Novica Veličković polazi od sebe kada su kritike u pitanju.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO

Povezane vesti

Imao je Partizan još nekoliko veoma loših izdanja od početka sezone, ali je čak i u takvim mečevima uspevao da trijumfuje, što nije bio slučaj u utakmici protiv Šarlroa u petom kolu FIBA Lige šampiona.

Crno-beli su ubedljivo poraženi, rezultatom 84:70 od ekipe kojoj je to tek prva pobeda u ovom takmičenju.

Nije bilo prepoznatljive energije ni na terenu, ni na tribinama, ni u jednom trenutku Džikićev tim nije uspeo da ozbiljnije pripreti rivalu, pa su Belgijanci mnogo lakše nego što su mogli da očekuju, izašli na kraj sa Partizanom.

I kapiten Novica Veličković se utopio u to sivilo, ni sam nema objašnjenje zbog čega.

''Samo sam se u jednom trenutku ugasio. Ne znam šta se desilo. Kuburimo sa šutem, ja posebno'', ističe Veličković u samokritičkoj izjavi za ''Žurnal''.

Ipak, iako je ekipa u evidentnoj krizi, Veličković ne paniči, već poziva navijače da i dalje pružaju podršku svojim ljubimcima.

''Molim navijače za strpljenje i podršku, ništa više. Mi ne želimo ništa loše Partizanu, niti bilo kome. Daćemo sve od sebe, a sada je ovakva utakmica bila...'', ističe Novica.

Naredno iskušenje crno-beli će imati u Zadru, a onda će ih u FIBA Ligi šampiona čekati atinski AEK, u još jednoj teškoj utakmici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Thursday, 17.11.2016
21:08

Da nam Džile nije trener bilo bi to mooogo gore!

avatar
leonidis
Thursday, 17.11.2016
16:09

ovo je najbedniji partizan od kada pratim kosarku a to je nekih 25 godina..utakmice su teske,dosadne,ocajne..nema skoka,trojku pogoditi nemozemo iz deset pokusaja,nema igre,protoka lopte,akcije..samo jednu utakmicu smo dobili kako treba,sve ostale smo mogli i izgubiti..isto kao i kod Pere prosle godine samo sto nam je ove Dzikic x faktor,izbor igraca isto ocajan..vise od polovine ovih igraca nije ni blizu partizanovog rejtinga..Dzikicu svaka tebi cast da to ikako uklapas..

avatar
Dr_znate_koji
Thursday, 17.11.2016
16:02

Novica odavno nije igrac koji je nekada bio. Za razliku od Pavlovica kome je partizan bio samo hobi pored pecanja, nema sumnje da kod Velickovica voljni momenat nije sporan ali decko ne moze i to je to. Dosao je da ubode ugovor i da zavrsi karijeru.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 17.11.2016
17:21

Povrede ucine svoje: Novica, Jorovic, Aleksandrov, Tripokovic, Dragicevic... svi su to igraci kojima se predvidjala sjajna buducnost, pa cak i NBA karijera, ali svi znamo kako su prosli (Novica i Tripkovic su donekle i igrali u jakim evropskim klubovima).

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 17.11.2016
14:45

Nece vam vise niko doci, ljudi su Revoltirani sa dobrim razlogom, a ne radi se o rezultatima, oni dodju i prodju, relativna stvar, ali bruka kluba ostaje...

avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 17.11.2016
23:01

Mislis na pucnjavu pistoljima na severu marakane?!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 18.11.2016
01:30

Mislim da ti nisi razumeo za koga ja navijam, to mislim, za ostalo cemo lako. Valjda.

avatar
VicenteCalderon
Thursday, 17.11.2016
14:36

ovi momci su zasluzili punu podrsku, porazi su deo sporta, a kad se uzme u obzir situacija u partizanu prethodnih godina, ovi momci su junaci i treba biti uz njih, vrlo limitiran tim kojeg navijaci nose do pobede bez njih tezak prosek

avatar
bojanb
Friday, 18.11.2016
01:25

Nalazimo se u teskim trenucima,ekipa se okupila i nametnula nam takvo stanje,primorani smo na sve ovo,bice bolje ,glavu gore,napred Partizan