Šta pobeda nad Partizanom znači treneru FMP-a?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.05.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Od večeras, ''Panteri'' su novi lideri na tabeli Grupe B Superlige.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

FMP je i u prethodnom dvoboju sa Partizanom bio veoma blizu pobede, ali je u finišu posustao. I večeras su crno-beli u završnici uspeli da se značajnije približe, ali ne i da naprave preokret.

Domaći su na kraju slavili sa 87-82, a posle utakmice trener FMP-a Vladimir Jovanović naglasio je da svaka pobeda nad ekipom poput Partizana ima veliku važnost i da daje dodatni motiv  i samopouzdanje njegovim igračima, ali kada je u pitanju prvo mesto na tabeli, tu razmišlja na drugačiji način.

''Ovo ništa ne znači. Zaista nam je važno da idemo od utakmice do utakmice, odmah krećemo da se pripremamo za sledećeg protivnika'', poručio je Jovanović, a prenosi ''Žurnal''.

Svoje igrače je, naravno, pohvalio zbog pobede, ali je primetio iodređene nedostatke u igri.

''Prvo poluvreme, pa i cele tri četvrtine imali smo dvocifreno vođstvo, koje je možda i nerealno. Oni su u tom trenutku i pored naše dobre odbrane, promašili neke otvorene šuteve. Jednostavno, posle toga usledio je pad koji je i normalan za mladu ekipu, kakva je naša.

Nisam zadovoljan kako smo rešavali neke situacije koje su bile očigledne, nismo pustili pas ispred ili nismo našli dobra rešenja ispod koša. I na kraju moramo mnogo pametnije da donosimo odluke, kada dođemo u situaciju kakva je bila ova sada'', izjavio je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke