Šta kažu centri Fenera? Štimac kratak, Veseli o Zvezdinoj dominaciji u skoku

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.10.2019.
22:27
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su drugi poraz u Evroligi, ovoga puta su bili nadigrani od strane srpskog šampiona.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Velika pobeda Crvene zvezde u drugom kolu Evrolige, puleni Milana Tomića su savladali ekipu Fenerbahčea sa 68:56 i tako stigli do prve pobede u elitnom takmičenju, nanevši drugi poraz ekipi Željka Obradovića.

Nakon susreta, popularni Žoc je priznao da je ostao bez teksta, a svoje komentare su nakon susreta dali i centri turskog sastava Jan Veseli i Vladimir Štimac.

"Očekujemo bolje partije, ali dobro, početak je, sad je duža sezona, tako da, možda je i bolje, videćemo, treba da se skoncentrišemo i da igramo bolje u narednim utakmicama", počeo je Jan Veseli na tečnom srpskom.

Priznao je i da je Zvezdina najveća prednost večeras bila u skoku.

"Preskakali su nas ispod našeg koša i više su se borili nego mi", dodao je centar Fenera.

Istakao je i da se fizički dobro oseća, pošto se tek večeras vratio na teren posle povrede, propustio je i Mundobasket u Kini, a nije imao komentar na potencijal ove Zvezdine ekipe.

Nije želeo da komentariše uvredljivo skandiranje koje su pojedini navijači Zvezde uputili svom bivšem igraču Nikoli Kaliniću, a priznao je i da nije pratio Partizan ove sezone.

Jedan deo navijača srpskog šampiona je zviždao Kaliniću pred početka utakmice, ali je utisak da je veći deo pristalica Zvezde bio uz bivšeg košarkaša ovog kluba.


Što se tiče Vladimira Štimaca, koji je nedavno sa turskim sastavom potpisao ugovor do kraja godine, on je bio veoma kratak.

"Ništa, Zvezda je bila bolja, zasluženo je pobedila i to je to, nema tu mnogo šta da se priča.

Mi nismo nešto dobro uradili u napadu, nismo dobro igrali napad i to je to. Čestitke, šta mogu drugo da kažem
", izjavio je srpski košarkaš.

Dobio je ovacije po ulasku na teren, zahvalio se navijačima na tome, ali nije hteo da da komentar na uvrede upućene Nikoli Kaliniću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 11.10.2019
08:53

Doktor radi neverovatan posao sa kosarkaskim klubom. Ako bi FK svake godine dao 1 milion KK-u, za 3 god bi osvojili Evroligu.