Šta još fali Partizanovoj ekipi, koga još dovesti? Ima predloga od strane navijača...(TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.01.2019.
20:11
Izvor: Sportske.net

Doveden je novi plejmejker, novi krilni centar tek treba da debituje, ali...

BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Petrol Olimpija/Ales Fevzer/DS

Povezane vesti

Partizan je bio blizu uspeha na gostovanju u Viljnusu, na minut i po pre kraja bio je na samo dva poena zaostatka, ali puleni Andree Trinkijerija nisu uspeli da zadaju završni udarac domaćinu.

Ritas je na kraju slavio sa 80:74, a u brojnim komentarima navijača Partizana posle meča najčešće se mogu videti zaključci kako su crno-beli sami sebe pobedili svojim naivnim greškama.

Ima i ocena da Partizanu nedostaje još jedan kvalitetan bek-šuter, a u prilogu je deo njihovih komentara.
-
- - - - - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 02.01.2019
21:40

Ljudi, kako ne kapirate da nije dobro. Partizan mora da pobedjuje, a ne da nesrecno izgubi i da se time bude zadovoljan. Najveci problem Partizana je da nema igraca na koga moze da se osloni, da se zna da ce on u 90% utakmica izdominirati. Ovde prozivaju svi Vanju, ali mislim da za to nema razloga. On igra tacno toliko koliko moze, ovo je postao njegov standard. Nije sad kao on podbacio jednu utakmicu pa se svi u cudu nasli. Znaci on je igrac od koga se moze ocekivati tacno to koliko pruza, i to su u Partizanu trebali ukapirati jos prosle sezone. Veceras je glavni problem bio Zagorac, bar u prve tri cetvrtine (poslednju nisam gledao). Znaci, nekako se je pogadjalo da u trenucima kad preokrenemo rezultat uvek sledeca tri napada je njegova greska. Ni jednu kontru nije odradio kako treba, dva puta mu seku loptu, sve sto je sutnuo u tim trenucima, promasio je. Znaci, nije odigrao losu utakmicu, ali nije umeo da odvede tim na neku pristojniju razliku i to iz situacija koje on mora da zavrsava, tipa kontra jedan na jedan protiv 30cm nizeg igraca, par puta ne moze da spusti loptu centru koji je ostao sa plejmejkerom i takve stvari. Hteo sam da kazem, da na svakoj utakmici imamo bar dvojicu koji vuku unazad koliko god se ostali trudili da vuku unapred. I zanimljivo je da su to uvek razliciti igraci, ne zna se ko moze da upadne u kanal. I naravno, nesto sto postaje simptomaticno da mi cetvrtinu igramo samo po 9 minuta, poslednji minut je redovno u znaku protivnika. Meni je npr porazavajuce veceras da mi nismo dobili ni jednu cetvrtinu, a svaku smo, osim prve do poslednjeg minuta vodili sa po pet poena razlike. To nije dobro i sto je najgore ponavlja se iz utakmice u utakmicu. Ima tu jos nekih stvari, npr Vanja ne pravi faulove kada nismo u bonusu a u mismecu je ispod kosa, ali kao po pravili ih pravi kada izadjemo iz bonusa. Ne znam sta je u pitanju, neznanje, ili dekoncetracija, ali tako vec nekoliko sezona unazad. Dalje, Lendejl mnogo los u odbrani i njemu kos ne da njegov igrac samo kad ne napadnu na taj nacin. ITD,ITD... Mnogo losih stvari, i uzimajuci u obzir sve to, mi i ne prolazimo lose rezultatski, ali caka je sto su to problemi koji ce se tesko ispraviti, ako je uopste i moguce korigovati takav tip problema. Znaci, nije problem u postavci, nego u nemogucnosti igraca da citaju neke situacije. Ne znam kako nekom mozes popraviti taj sportski IQ. Kako nekog naterati da ukljuci mozak dok je na terenu?

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 02.01.2019
21:39

Stize novo pojacanje, evo ga Misko twituje!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 02.01.2019
21:22

Koga jos da dovedu ? Auuu. Pa dokle vise ? Bez dna rupa. Djon obraz.