Šta je Radonjić imao da kaže na Zvezdinu pobedu od 40 razlike?

Autor: Beta Beta
nedelja 08.05.2016.
21:49
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u večerašnjoj pobedi protiv Tamiša na startu Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

estitke Tamišu na odličnim rezultatima ove sezone. Želim im da do kraja igraju ovo takmičenje bez opterećenja. Mi smo večeras uradili neke stvari za koje mogu da budem zadovoljan. Sada moramo da nastavimo sa radom. Ritam koji nas očekuje biće jak, ali mi smo se navikli na takve situacije", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su počeli odbranu titule šampiona Srbije, pošto su danas u Beogradu slavili protiv Tamiša sa 94:54 u prvom kolu Super lige.

Svi igrači Zvezde su večeras dobili priliku da igraju osim Marka Gudurića.

"Nadam se da će Gudurić biti spreman za naredni meč. Potrebno neko vreme da se odmori, kako ne bi došli do ozbiljnih komplikacija", rekao je Radonjić.

Trener Tamiša Bojan Jovičić rekao je da nije zadovoljan izdanjem svog tima.

"Možda je malo čudno, ali nisam nezadovoljan izdanjem mog tima. Naišli smo na raspoloženog protivnika, koji je bio izuzetno raspoložen pri šutu. Medjutim, i mi smo dosta grešili i dozvolili smo mnogo lakih poena. Možda konačna razlika nije realan prikaz, ali Zvezda je jedan od najboljih timova u Evropi... Ne treba psihički da padnemo, već moramo da se uzdignemo i protiv FMP da pokažemo pravo lice", rekao je Jovičić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic br. 2
Monday, 09.05.2016
00:23

I opet u recenici iznad dela teksta gde citirate trenera Tamisa pisete jedno,a covek rekao nesto sasvim drugo.Obratite malo paznju!