Šta je odlučio Tomić, igra li Dobrić sutra?

Autor: Darko Mitrović
petak 14.06.2019.
15:40
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

kakva je situacija dan pred početak meča...

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana počinje sutra, a posle prva dva meča rezultat je 1:1 u pobedama.

U trećem meču Zvezda će imati ulogu domaćina, a početak je zakazan za subotu u 19 časova.

Navijače Crvene zvezde sada najviše zanima da li se Ognjen Dobrić oporavio i da li će moći da nastupi u sutrašnjem meču.

Trener Milan Tomić tu dilemu nije mogao danas da otkloni.

''Pred nama je treća epizoda ove finalne serije, spremni smo, igramo na domaćem terenu.

Moramo da odigramo na vrhunskom nivou, ova serija je iscrpljujuća, kraj je sezone, ali imamo pred nama cilj, osvajanje titule za naš klub i naše navijače, koje pozivam da dođu u velikom broju, pruže nam podršku i daju neophodnu energiju sada kada je potrebno.

Ognjen Dobrić se povredio tokom druge utakmice, i odluku o njegovom nastupu doneće lekari pred sam početak utakmice jer je takva vrsta povrede'', izjavio je Tomić.

Zvezda je na klupskom sajtu pozvala sve svoje pristalice ''da dođu u velikom broju na treću utakmicu finala i pruže gromoglasnu podršku timu kako bi došli do nove pobede u finalnoj seriji''.

Kapije dvorane Aleksandar Nikolić biće otvorene u 17 časova, a klub je takođe apelovao na sve da zbog izuzetno detaljnih kontrola na ulazima, dođu u dvoranu ranije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke