Šta je Čanak posebno istakao posle poraza u Železniku? Nešto slično je i Alimpijević rekao dan ranije...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.05.2018.
22:33
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Sedmo kolo Superlige obeležili su porazi Partizana i Zvezde, a potom i promena na klupi Crvene zvezde. Trener Partizana Nenad Čanak imao je šta da zameri svojim igračima i posle pobeda, pa se nestrpljivo čekala njegova reakcija i posle prvog poraza.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

FMP je večeras u Železniku slavio sa 87-82, ali više od poraza crno-bele boli razlika u korist ''Pantera'' zahvaljujući kojoj su domaći preuzeli prvo mesto na tabeli.

U prvoj reakciji posle ove utakmice, trener Partizana Nenad Čanak je, poput svog kolege Dušana Alimpijevića posle Zvezdinog poraza od Mege, posebno izdvojio odnos u broju skokova.

"Kada jedna ekipa ima 45 skokova, druga 27, mislim da ne treba ništa dalje analizirati. Za deset minuta u drugoj četrtini smo postigli četiri poena, i to dva poena sa linije penala, u poslednjem napadu. Tako da ne treba dalje ići u neku analizu'', objašnjava Čanak, a prenosi klupski sajt Partizana.

Svestan je da će posle ovoga put do eventualnog finala biti mnogo teži za crno-bele.

''Imali smo šansu da izgubimo manje od četiri. Ponovo neke loše odluke u napadu. I ono što odbranimo, nismo uspeli da uhvatimo pod našim košem. Možda i ključan je bio skok u napadu posle bacanja, što je neprihvatljivo. Šta je tu je.

Ovaj poraz od pet razlike nas baca na drugo mesto u grupi. Menja neki put do onoga do čega mi želimo da dođemo. Ne odustajemo, ali sada idemo težim putem",
zaključio je Čanak.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 08.05.2018
11:09

Zabavno je da možete da budete srećni, a da ste svesni da ste u poziciju u kojoj ste dovedeni političkim odlukama, da se Partizan urušava, a da se vama da svaka finansijska i druga podrška. Pa naravno da jeste znatno bolji sada. Sveli ste nas na nadmetanje sa FMP-om. Ali odlično znate, da i kad smo bili mnogo puta uzastopce prvaci i igrali EL dobijali smo od države isto koliko i vi, nekad i manje, jer je Žika pare koje je naplaćivao od vozača noseći im nasilno auta po Beogradu - usmeravao u KKZ. Nikad Partizan nije imao takvu vrstu podrške u kojoj se uništava Zvezda, da bi se Partizan uzdigao. A sada je to osnova vaše strategije. Kao, nismo na vreme prihvatili reprogram plaćanja poreza!? A vi kao i jeste. I odjednom šampionski klub postaje siromašni brat sa sela, a Zvezda, koja je prethodno bankrotirala - organizovana bogata i uspešna kompanija. I još nam se sad cinično ismevate. Hmmm. Ja bih se zamislio.

avatar
NAJVECI IKADA
Monday, 07.05.2018
23:15

Cemu li se vi nadate 😂

avatar
Балша Николић
Tuesday, 08.05.2018
00:15

Комплексашу, пратиш ли кошарку три или четири године?

avatar
Zeljko Trisic
Tuesday, 08.05.2018
09:41

da cemo na vas prvu u pley-of da vas operemo na pocetku