Šta će biti sa Teom, odlazi iz Klipersa?!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.06.2018.
22:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Postaje neizvesno...

Beta/AP Photo/Reed Saxon
Beta/AP Photo/Reed Saxon

Povezane vesti

Miloš Teodosić je tokom svoje debitantske sezone u NBA ligi pokazao raskošan talenat u dresu LA Klipersa, oduševljavao je maestralnim asistencijama, ali utisak su pokvarili problemi sa povredama koji su ga u par navrata zadesili u proteklih godinu dana.

Da toga nije bilo, njegov učinak bi sigurno bio mnogo bolji, pa mnogi veruju da će popularni Teo u sledećoj sezoni zablistati punim sjajem u najjačoj ligi sveta.

Ali, da li ponovo u dresu Klipersa?

Poslednjih dana pojavljuju se sve glasnije spekulacije da bi srpski plejmejker mogao da bude trejdovan u neki od drugih klubova NBA lige. ''Novosti'' prenose da su u Klipersima ''spremni da ponude'' Teodosića u eventualnim razmenama, ali nema informacija koga bi tražili zauzvrat.

Istovremeno sa ovim spekulacijama, pominje se i interesovanje pojedinih evroligaških klubova, koji pomno prate razvoj situacije sa Teodosićem.

Podsetimo, on je prošlog leta stigao u Kliperse posle šest godina u dresu CSKA i još četiri u Olimpijakosu. Potpisao je ugovor na dve godine, vredan 12.3 miliona bruto (šest u prvoj plus 6.3 miliona u drugoj godini ugovora).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JAKOBREEE
Sunday, 17.06.2018
07:40

Tolko mu beše :)

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 17.06.2018
03:18

Realno neka je posao da uzme pare,legenda je evrope i zauvijek ce biti..ali znali smo svi,hteli to da priznamo ili ne,da ce njegovi nedostaci doci do izrazaja u NBA-u..Sto se kosarkaskog umijeca tice veci je majstor nego pola igraca tamo