Srpski klubovi traže nove pobede u drugoj ABA ligi

Autor: Beta Beta
sreda 25.10.2017.
11:34
Izvor: Beta

Košarkaši Vršca i Dinamika pokušaće da nastave sa pobedama u drugoj ABA ligi, u kojoj će danas igrati utakmice trećeg kola.

BETA/DINAMIK/MO
BETA/DINAMIK/MO

Povezane vesti

Vršac ima dve pobede u prve dve runde, a u sredu od 17.00 gostovaće Ohridu, koji ima dva poraza.

"Ohrid je izgubio u prva dva kola, to pokazuje da može da se igra na njihovom terenu, ali ne zavaramo se da se do pobede može doći lako. Priželjkujemo da ponovimo igru iz utakmica sa Bosnom i Krkom, ako uspemo u tome, možemo da se nadamo povoljnom ishodu", rekao je trener Vršca Vladimir Đokić uoči utakmice.

Košarkaš Vršca Đorđe Simeunović kazao je da je odlična atmosfera u njegovom timu.

"Vezali smo četiri pobede, dve u ABA dva ligi, dve u domaćem prvenstvu i atmosfera u timu je odlična. Ovo je vrlo bitna utakmica za nas, očekujemo izuzetno težak meč jer je Ohrid izgubio u prva dva kola i očekujemo njihovu reakciju. Vršac uvek ide na pobedu, tako će biti i ovog puta", kazao je Simeunović.

Dinamik će posle poraza na početku od Primorske i pobede u drugom kolu nad ekipom Teodo Tivat igrati sa Splitom.

Trener kluba iz Beograda Oliver Popović rekao je da očekuje tešku utakmicu.

"Popravili smo ofanzivni skok i ekipa odmah ima više samopouzdanja. Ovo je prva gostujuća utakmica u ABA dva i pokušaćemo odigrati što bolje bez padova kao u prva dva kola", rekao je Popović.

Plejmejker Dinamika Aleksandar Ćapin pozvao je na oprez.

“Nema previše opuštanja nakon tri vezane pobede u ABA i Košarkaškoj ligi Srbije. Mislima smo već u utakmici protiv Splita. Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu, odigrati čvrsto i pobediti. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bi smo nastavili ovaj pobednički niz", kazao je Ćapin.

Utakmica će se igrati u sredu od 19.00 u Splitu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke