Srpske košarkašice ubedljive na premijeri novih dresova!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.06.2019.
21:14
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Ako se po jutru dan poznaje...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, ženska košarkaška reprezentacija danas je u dvorani ''Vizura sport'' u Zemunu deklasirala Slovačku rezultatom 93:60, po četvrtinama 22:16, 31:14, 24:16, 16:14.

Ovo je bio premijerni nastup naših reprezentativki u novim dresovima, koji su preksinoć prezentovani javnosti na promociji u beogradskom ''Topčidercu''.

Već posle prve dve četvrtine Srbija je imala veoma ubedljivu prednost, izabranice Marine Maljković su na odmor otišle rezultatom 53:30, a u nastavku su tu razliku još i dodatno uvećale.

''Radimo i to je sve. Naša generalna proba za Evropsko prvenstvo će biti u Francuskoj sledeće nedelje. Tamo ćemo odigrati tri utakmice protiv Francuske, Turske i Rusije koje su potpuno druga klasa i onda ćemo znati nešto više o nama.

Bosna i Slovačka bez svojih vodećih igračica nisu realan protivnik. Oba tima su nam značila puno u smislu borbenosti, jer igraju grubu košarku koja se očekuje na ovom Evropskom prvenstvu i zato smo ih birali u uvodnim utakmicama da bismo od starta znali šta nas čeka'', izjavila je Marina Maljković, a prenosi sajt KSS.

Srbija: Miljković 5, Popović, Petrović 4, Čađo 11, Krnjić 2, Jovanović 4, Bruks 12, Butulija 9, Crvendakić 7, Stanković 1, Milić 12, Topuzović 11, Stanaćev 2, Dabović 13, Dugalić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke