"Srpska veza" - Teodosić u Italiji?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2019.
15:04
Izvor: Sportske.net

Sa jedne strane deluje prilično nerealno, sa druge ima logike u priči koju su lansirali italijanski mediji.

Epa/Michael Reynolds
Epa/Michael Reynolds

Povezane vesti

Plejmejker i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić odmara od košarke nakon raskida saradnje sa Los Anđeles Klipersa i povratka u Evropu.

Pred februarsko-martovski "prozor" kvalifikacija za Mundobasket Teodosić se priključio državnom timu i najavio da do kraja sezone neće tražiti angažman već kroz treninge i pripreme pokušati da u što boljoj formi dočeka Svetsko prvenstvo.

Nakon toga se nije više pisalo o tome gde bi Teodosić mogao da nastavi karijeru, sve do danas i priče koju su lansirali italijanski novinari.

Rimska "La Republika" objavila je da za kapitena "Orlova" postoji interesovanje iz Italije i da bi "srpska veza" mogla da bude ključna za realizaciju transfera.

Pretpostavljate, interesovanje za Miloša Teodosića pokazao je Virtus iz Bolonje, klub na čiju je klupu nedavno seo selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Virtus je klub bogate tradicije, uz Olimpiju iz Milana najtrofejniji u Italiji, ali u poslednjih 18 godina gotovo i da nema viđenijih rezultata. Moguće je da je dovođenjem Aleksandra Đorđevića postavljen temelj za ozbiljan projekat, a ne treba trošiti reči na to šta bi za ovaj klub značilo kada bi uspeo da angažuje Miloša Teodosića.

Pošto klub ne može da se nada učešću u Evroligi, barem ne naredne sezone, transfer Miloša Teodosića deluje prilično nerealno, ali treba sačekati leto kada će Teo doneti konačnu odluku o svom daljem angažmanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 10.04.2019
11:07

Cista glupost, bolje da se vrati u CSKA ili kod Obradovica u Fener

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 09.04.2019
16:25

On neki Delija, nije mogao pola sezone odigrat za Zvezdu ajd da je lika trazio CSKA Real Fener Oly vec lik ide u Virtus. Nikad dosta para, neverovatna glad za parama mi nikad jasna nece biti, jos je bio u NBA uzeo i tamo pare al sta ces.