Srbiju je šokirao Bobi, Meksikance Gustavo Ajon

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.07.2016.
21:30
Izvor: Sportske.net

Tri dana pre početka Olimpijskih kvalifikacionih turnira u Manili, Torinu i Beogradu prva zvezda reprezentacije Meksika odustala je od igranja za nacionalni tim.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Manje od tri dana ostalo je do početka odlučujućih borbi za poslednje tri olimpijske vize koje će biti podeljene u Manili, Torinu i Beogradu, a centar reprezentacije Meksika Gustavo Ajon saopštio je odluku da neće igrati za nacionalni tim!

Prva zvezda "Sombrerosa", centar Real Madrida obratio se javnosti otvorenim pismom na svom "Tviter" nalogu i otkrio da zbog ličnih i profesionalnih razloga nije u poziciji da igra za Meksiko.

Teško je objasniti zašto je Gustavo Ajon čekao do danas da bi saopštio ovako bitnu vest, ali se sada slobodno može konstatovati da Meksiko stiže u Torino bez svog najboljeg igrača.

Dodatnu zabunu u čitavu priču unosi podatak da je Gustavo Ajon danas potpisao novi trogodišnji ugovor sa Real Madridom, što znači da u njegovom slučaju nije postojala neizvesnost zbog novog angažmana kao kod Bobana Marjanovića.

Svakako da će ovo biti krupan udarac za "Sombrerose" koji u Torinu igraju u Grupi A protiv selekcija Grčke i Irana, a među potencijalni rivalima u polufinalu nalaze se Italija, Hrvatska i Tunis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke