Srbijo pažnja, Argentina i ne krije plan za danas!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.09.2019.
08:48
Izvor: Sportske.net

Južnoamerikanci bez pritiska, ali ne i bez nade. Vrlo je jasno šta će danas probati da učine. Ne smemo da uđemo u trku...

EPA-EFE/COSTFOTO CHINA
EPA-EFE/COSTFOTO CHINA

Povezane vesti

Argentinci su u euforiji nakon plasmana na OI, ali žele još više. Manu Đinobili je čestitao reprezentaciji iz Njujorka plasman u Tokio, a mediji podsećaju na njegov koš protiv naše reprezentacije koji je 2004. utro put do argentinskog zlata u Atini.

Mediji analiziraju Srbiju, smatraju da je u pitanju bolji tim od Argentine, pribojavaju se centara, međutim, tvrde da uz tvrdu igru, odgovornu odbranu imaju šansu.

Mediji posebno ukazuju na Bogdanovića koji svakome pravi problem u napadu, a selektor Ernandez je Srbiju proglasio, i pored poraza od Španije za najjači tim na šampionatu.

"Moguće je", tvrde mediji u Argentini nakon pet pobeda, smatraju da ne smeju precene i budu impresionirani velikim imenima u srpskom timu.

Argentinci pišu i o tragediji Vase Micića, ali i njegovoj herojskoj odluci da ostane uz tim.

Specijalizovani košarkaški portali, smatraju da je Srbija bolja u gotovo svim parametrima, ali da Argentinci brzom košarkom mogu da slome naš tim, da podignu šut za tri poena, kako bi otvorili našu odbranu.

U svakom slučaju, rival je rasterećen, ostvarili su glavni cilj, ali daleko od toga da su se predali i da neće probati da odu i korak dalje, u borbu za odličja.

Meč počinje u 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 10.09.2019
09:12

Iskreno ni nzm ko sada igra za njih, sto ne zovu kmesija da im pomogne?