Srbijo, ako se plasiraš, eto ti šanse, Amerikanci bez "drim tima" na Olimpijskim igrama!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 31.03.2020.
12:15
Izvor: Sportske.net

Posledica pomeranja igara u Tokiju će biti, Amerikanci će sigurno biti favoriti, ali ne nedodirljivi posle najnovijih vesti. Naravno, mi treba da se plasiramo...

AP Photo/Marcio Jose Sanchez
AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Amerikanci su posle blamaže na SP u Kini bili čvrsto rešeni da zadrže dominaciju na Olimpijskim Igrama i pošalju mnogo jači tim.

Međutim, problem je u tome što je Tokoo odložen za 23. jul naredne godine i to će napraviti veliki problem selektoru Popoviću.

Naime, naredne sezone, posle svega što se dešava biće zaista burno leto za slobodne agente, dovoljno je samo pomenuti, Lebrona, Kavija, Krisa Pola, Laurija i neke od novih zvezda koji će biti usred prelaznog roka, odnosno perioda kada slobodni agenti odlučuju o ponudama.

Nijedan igrač neće rizikovati transfer i veliki novac na pripremama, dok ne potpiše ugovor, a pripreme bi trebalo da počnu 3. jula.

Jasno, da od toga nema ništa, Popović, kako pišu neki mediji neće dozvoliti da se zvezde prikljuće sedam dana pred turnir, svi će morati da se izjasne ranije i pojave na početku.

Kazino baner


To već slabi šanse Amerikanaca, oni više nemaju tako veliki izbor, i neće biti lako bez onih najbolji, superzvezda, pre svega Lebrona i "Kandže" Leonarda. Doduše, i dalje bi bili prvi favoriti, doveli bi značajno jači tim nego u Kinu, ali više ne bi bili nedodirljivi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arrow5
Tuesday, 31.03.2020
18:53

https://www.youtube.com/watch?v=PjyQSmX0o7s&feature=youtu.be

Sportski pozdrav! molim vas ako mozete pritisnuti subscribe i pogledati video. Sada sam poceo youtube da radim i cilj mi je da postanem jedan od vecih "youtubers" na balkanu. Jako bi mi znacilo ako bi ste mogli da mi pomognete na putu ka tome. Hvala na paznji!

avatar
mimikg91
Tuesday, 31.03.2020
16:32

Je li prijatelju koga bre zajebavas sa ovim informacijama u sred ovakvog desavanja?koga zabole sta ce da bude za godinu i po dana i kakav ce tim izvesti SAD....je l si ti normalan ili sta ? koji problem imas ?

avatar
kappa12345
Tuesday, 31.03.2020
15:03

"Kavija" hahah