Srbija vs Nemačka - RASPRODATO!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2018.
15:31
Izvor: Sportske.net

Ovom susretu nadali smo se i na Svetskom fudbalskom prvenstvu, ali gledaćemo ga u ponedeljak u Novom Sadu, na košarkaškom terenu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Posle ubedljive pobede u Gruziji (87:50), reprezentaciju Srbije u ponedeljak od 20 časova u novosadskom SPENS-u očekuje meč poslednjeg kola prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Rival će nam biti lider Grupe G, selekcija Nemačke, koja nas je jedina savladala od početka aktuelnih kvalifikacija (79:74), pa će Saletovi ''Orlovi'' morati da jure ubedljiviju pobedu kako bi preuzeli prvo mesto u ovoj grupi i uz još bolju startnu poziciju dočekali sledeću fazu kvalifikacija.

Ono što je već sada sigurno uoči ovog dvoboja, jeste to da će naš nacionalni tim imati veliku podršku sa tribina. Naime, Košarkaški savez Srbije danas je potvrdio da su sve ulaznice za ovaj meč - rasprodate!

''Prodate su sve ulaznice za meč Srbija - Nemačka! Dakle, velika dvorana SPENS biće u ponedeljak u 20 sati prepuna navijača Srbije koji će, nadamo se, nositi naš nacionalni tim do pobede protiv odličnih Nemaca i prvog mesta u grupi kvalifikacija za SP 2019. u Kini'', poručuju iz KSS.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke