Srbija dobija pojačanja za duel sa Gruzijom!

Autor: Pavle Knežević
utorak 21.11.2017.
13:55
Izvor: Sportske.net

Pomoćni trener reprezentacije nagovestio da bi "Orlovi" mogli da dočekaju duel sa Gruzijom u značajno jačem sastavu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije Jovica Antonić rekao je danas da očekuje da se timu priključe i neki igrači iz Evrolige za drugu kvalifikacionu utakmicu, kao i da tim ima malo vremena za uigravanje.

"Imamo danas trening, sutra dva, a na dan utakmice još jedan. Ovih 14 igrača su oni koje sigurno imamo za dve utakmice, tako ćemo se i ponašati. Uskoro ćemo znati da li ćemo dobiti, a dobićemo verovatno, neke igrače iz Evrolige za drugu, tako da ćemo imati i kompletniji sastav", rekao je Antonić.

Srbija se okupila danas u Beogradu za kvalifikacione mečeve protiv Austrije i Gruzije, a pomoćnik Aleksandra Đorđevića kaže da je problem nedostatak vremena za pripremu.

"Jedini problem je uigravanje, imamo 10 novih igrača i to nove igrače na organizatorskim pozicijama, 'jedan' i 'dva', tako da treba prvo njih da uvedemo u sistem da bismo mogli na utakmici koliko-toliko da izgledamo kao tim i da igramo kako želimo.

Sve reprezentacije imaju isti problem, ovo je skroz nova situacija za sve nas, probaćemo da u ova tri-četiri treninga igrače što više uvedemo u način na koji želimo da igramo
", rekao je Antonić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mileee
Tuesday, 21.11.2017
16:40

jbt. čitam vesti i nznm o čemu se radi...pa mi samo sa Austrijom i Gruzijom igramo sve sportove! Fudbal i seniori (igrali u grupi) i omladinci sad u grupi, evo sad i košarkaši...

avatar
DR DRE
Tuesday, 21.11.2017
15:10

I ovo bi bilo fantastično: Peno, Tepić/Radanov, Nedović, Milosavljević, Paunić (Marinković), Todorović, Simonović, Mačvan, Jelovac (Birčević), Raduljica, Musli, Marjanović (neko je dao i ovaj predlog, zašto da ne?); posle toga samo ubaciti Teodosića, Jovića, Bogija, Luču, Belog i Jokića umesto Pen(o)a, Tepića, Paunića, Simonovića, Jelovca i Muslija, posle nsvakako možemo i Milutinova umesto Marjanovića ili Raduljice nakon opraštanja- plus Danilo&Zagor radi dobrih priprema, treninga i akcija.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.11.2017
18:59

Zar nije tako da nam Birča ide posle prve utakmice?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 22.11.2017
16:37

Nadam se da su se stvari izmenile i da će igrati obe utakmice.

avatar
DR DRE
Wednesday, 22.11.2017
08:44

Ne razumem kako je to moguce, a bas nam je protiv njih potrebniji.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.11.2017
22:17

Pre mesec dana je pisalo, da će moći igrati samo 1 utakmicu jer ga klub neće pustiti za meč protiv Gruzije, nadam se da su se stvari izmenile.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Tuesday, 21.11.2017
20:32

Ne znam, moguce, ali, tek onda nam je trebalo jos tih visokih igraca. Zasto bi otisao i gde bi isao u vreme za reprezentaciju?