Srbi lečili kolena, "glupi ruki" impresionirao u prestonici...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.10.2018.
07:54
Izvor: Sportske.net

Sakramento startovao, naši povređeni, mnogo bure u distriktu gde su rukiji Niksa baš iznervirali domaće...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kingsi su stigli do pobede protiv Sansa koji su se pošteno ispromašivali, šut 3 od 22 za tri poena dovoljno govori. Veliko pojačanje za Sakramento bi mogao da bude Jogi Ferel koji je kao slobodan igrač stigao iz Mavsa. Ubacio je 26 poena, šest od jedanaest trojki za svoj tim. Nije bio starter, ali je igrao odlično pa je ostao na terenu 30 minuta.

Bjelica i Bogdanović zbog povreda kolena nisu bili u timu.

Pelikansi su prizemljeni protiv Atlante, imaju i nove povrede Džuliju Rendl i Frenk Džekson su morali u svlačionicu, ali nije ništa ozbiljno. Entoni Dejvis je ubacio 16 poena, Holidej 13, Elfrid Pejton imao sedam asistencija.



Rukiji su impresionirali na debiju za Nikse, na otvaranju predsezone Njujork je savladao Vizarske posle produžetaka. Mičel Robinson je iznervirao rivala, pa je Markif Moris uz psovke i uvrede na račun "glupog novajlije" morao u svlačionicu. Robinson je za 16 minuta, ubacio 6 poena, imao 7 skokova i blokadu, previše je pričao, makar tako tvrdi Moris. Drugi ruki u redovima Njujorčana, Kevin Knoks, napravio je dabl-dabl 13 poena, 10 skokova i 3 asistencije za 26 minuta.

Markel Fulc je pokazao šta može u "Vels Fargo Centru", Siksersi su dobili Orlando, oporavljeni Fulc je ubacio 12 poena, i imao 6 skokova, Embid je rasturio rivale u reketu, 21 poen za 22 minuta, Simons po običaju, bez mnogo šuteva, kontrolisao je igru, 9 poena, 5 skokova, 7 asistencija, promašio je samo jedno bacanje. Kod Orlanda Vučević 20 poena, 5 skokova, ispromašivao se Furnije...

Rezultati:

Feniks - Sakramento 102:106
Atlanta - Nju Orleans 116:102
Vašington - Njujork 121:124 pr.
Filadelfija - Orlando 120:114

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke