"Šrafovska roba" - Pogledajte čime su predstavnici Zvezde gađani u "Morači"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.04.2019.
23:48
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik UO KK Crvena zvezda mt:s Saša Vlaisavljević pokazao je predmete kojima su ga navijači Budućnosti gađali večeras i uputio posebnu poruku Jasminu Repeši.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Očekivalo se posle svega viđenog u Beogradu da će košarkaši i stručni štab Crvene zvezde mt:s biti dočekani "na nož" u Podgorici, ali se čini da su stvari ipak otišle predaleko.

Sa tribina su leteli predmeti koji su predstavnicima beogradskog kluba mogli da nanesu ozbiljne telesne povrede, a potpredsednik UO KK Crvena zvezda mt:s Saša Vlaisavljević otkrio je za srpske novinare čime je gađan u "Morači"

"Sedeo sam na klupi. Ja takvu mržnju u životu nisam video. Bio sam za vreme rata u Zagrebu, u Hrvatskoj... Ovakvu mržnju u životu nisam video. Eto, to mogu da vam kažem. Četrdeset minuta su nas pljuvali. Možete da vidite čime su nas gađali, dobro smo živi", rekao je Vlaisavljević.

Upitan da li je očekivao ovakvu "dobrodošlicu" u Podgorici Vlaisavljević je odgovorio odrično.

"Kako da očekujem, ko može da očekuje tako nešto", rekao je funkcioner Crvene zvezde koji je pogođen u glavu.


Logično je da se posle svega viđenog večeras postavlja pitanje šta će se dešavati u petak.

"Ne znam. Danas smo živu glavu izvukli. Ne znam šta da kažem, previše je sveže da mogu bilo šta normalno da kažem", kazao je Vlaisavljević.

Na kraju, potpredsednik UO KK Crvena zvezda mt:s imao je i poruku za Jasmina Repešu.

"Ispljuvani smo 40 minuta, niko me u životu nije ovako pljuvao. Pozdravljam Repešu što se tiče tog pljuvanja", zaključio je Zvezdin funkcioner.

Košarkaši Budućnosti savladali su Crvenu zvezdu u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige i izborili se za četvrti meč koji je na programu u petak od 19 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 18.04.2019
12:00

Da bas crvena plastika na srafu, sigurno u njihovoj sali preovladava crvena boja, ima je na svakom koraku, stolice na tribinama su te boje pa je i otuda ostalo tu

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 18.04.2019
08:26

То је та "права подгоричка" и "црногорска" публика, како рече "господин" Репеша...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 18.04.2019
02:33

Nista strasno, ne mora ni da se igra druga tekma, daj da se serija vrati u Beograd... Da ih docekamo kako valja. :)

avatar
No rules
Thursday, 18.04.2019
00:29

Kao da je CZ bacala cvijece na igrace Buducnosti? Ruzno je sto gledamo ovakve scene, ali je isto bilo u Pioniru. Boli ih poraz pa im navijaci krivi..

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 18.04.2019
11:57

Ja sam bio u Pioniru, uletelo je nekoliko predmeta. Nije ni blizu ovoga sto je bilo u Moraci. Pamtim svakojake gluposti na derbijima u kosarci, nikada niko nije pljuvao na igrace prilikom izlaska na teren. Moze se desiti da sa tribine uleti neki predmet, ali nikada niko nije tukao rukovodstvo nekog kluba, grebao i slicno. Moze se desiti da neko pljucne prilikom ulaska/izlaska iz tunela ali ovde se lepo vidi kako covek iz prvog reda prilazi Davidovcu i pljuje ga sa metar daljine. Ja razumem da vas kompleksi teraju u trans i da osecate blage leptirice u stomaku zbog svega sto se desava nama dole, ali sutra cete mozda to biti vi. Sutra ce vasi igraci biti prebijani dole, vasi treneri pljuvani... Znam, opet ce vam biti neko drugi kriv. Moze publika da skandira sta god hoce, ali ako lete ekseri i srafovi na parket, pa neko tu moze da ostane bez oka. Konferencija za stampu Tomica i Lazica, koji posle svega ovoga govore samo o kosarci, govori koliko su svi ostali klubovi mali u odnosu na Zvezdu, koliko su svi ostali nedorasli. Necemo da placemo kao neki, resicemo ovo sutra. Ako ne, resicemo u majstorici, ali neka im je onda Bog na pomoci.

avatar
No rules
Friday, 19.04.2019
16:04

Smanji dozivljaje, pa vasi derbi mecevi su olicenje haosa i mrznje. Buducnost samo pokusava da bude 'dostojan' rival Beogradskim klubovima i da svoje divljanje opravda pokusajem da sebe upise u fan klub huligana. Po zavrsetku serije bice sve Ok. Opusteno samo. Pozz

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 18.04.2019
00:26

Vi ako dodjete ovde nece biti dobro

avatar
nemam pojma
Thursday, 18.04.2019
00:19

Pa samo im je vraćeno! A zna se ko je prvi počeo. I ovo sa mržnjom.

avatar
Old_school
Thursday, 18.04.2019
11:18

Grobar, aj paljba...

avatar
Čerek B.
Thursday, 18.04.2019
20:33

Ko je prvi počeo? S obzirom da verovatno nemaš više od 22 godine, ja ću da ti kažem. Prve nacionalističke povike sa gribina smo mogli čuti u Nikšiću kada je Sutjeska bila ABA ligaš,horsko pevanje "Ubi Srbina". Prošle godine u finalu, što se tiče Pionira, bilo je napeto ali ipak u granicama normale (imaš sve snimke na you tube). A onda u Podgorici haos, od Omića do Srba i Srbije.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 18.04.2019
00:15

Sto juznije,to tuznije u svakom pogledu,a najvise ljudskom!

avatar
Algebrons
Wednesday, 17.04.2019
23:53

Ovo su poneli iz Beograda u slučaju da utakmica krene u neželjenom smeru.