Spremni za spektakl? (17:00)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.11.2018.
10:33
Izvor: Sportske.net

Večeras je na programu veliki derbi u košarci.

Jovan Gojković/RKSIS
Jovan Gojković/RKSIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde će večeras ukrstiti koplja u okviru 9. kola ABA lige, počinje od 17 časova, a domaćin je ekipa Partizana.

Biće ovo vatreno krštenje za Milana Tomića i Andreu Trinkijerija u okviru derbija, Crvena zvezda i dalje ne zna za poraz i italijanski trener će pokušati da po prvi put zaustavi trenutno prvoplasirani tim na tabeli.

Sa druge strane, Partizan ima polovičan skor, 4 pobede i isto toliko poraza, pobedom bi došao korak bliže najboljoj četvorci.

"Ja sam iz Milana, Milanez, znam šta je derbi, rodio sam se sa tim. Od kad sam imao pet-šest godina samo o tome se priča i znam šta to znači. Pobednici se šire po kafićima i kancelarijama, a ovi koji izgube ne izlaze iz kuće. Sve ja to znam i to je sve uživanje. To su sitnice, ali za mene su kao kajmak na pljeskavici", rekao je Trinkijeri.

Tomić nije hteo o kajmaku.

"Prvi derbi u novoj sezoni, igraćemo ga kao gosti, ali ta činjenica vrlo često u ovakvim mečevima nije bila presudna, već su odličivali neki drugi detalji. Ono što je za nas važno, je da odigramo našu igru i ponovimo neke dobre utakmice u kojima smo pokazali šta možemo", rekao je Tomić.

Ko će osvojiti bodove večeras, Zvezda važi za blagog favorita?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Saturday, 24.11.2018
15:33

Ne znam koliko ce I sam Tomic uspeti da ubedi strance,ne racunajuci Cirbesa,on zna,da je ovo jako bitna utakmica,a ne samo jedna u nizu.S obzirom da su nam u prvoj postavi,Faje,Beron,Regland,a posle I Odzo,dok sa druge strane ocekujem da Zagorac,Gagic,Marinkovic I naravno Jankovic 'poginu' danas :).Srecno I neka pobedi bolji veceras!

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.11.2018
14:30

Ja mislim da Partizan dobija...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
12:01

Milanez i Milanista.