Spremite se, "Ratnici" uskoro jači za jednog od najdominantnijih igrača na svetu!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 11.12.2018.
12:22
Izvor: Sportske.net

Kako će ih iko sa njim zaustaviti?

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Ekipa iz Ouklenda je u poslednje četiri godine poprilično dominantna u NBA ligi, osvojili su tri prstena u pomenutom periodu, izgubili su samo jedno finale od Klivlenda, a u toj sezoni su oborili rekord po broju pobeda u regularnom delu sezone (73-9).

Minulog leta su na iznenađenje mnogih dodatno pojačali svoje redove, zvezdama poput Karija, Durenta i Tompsona dodali su jednog od najboljih centara na svetu DeMarkusa Kazinsa.

Popularni "Bugi" još nije debitovao za "Ratnike" zbog povrede, ali bi to uskoro moglo da se dogodi.

Naime, Voriorsi su poslali Kazinsa u svoju filijalu u razvojnoj ligi, Santa Kruz Voriorse, što znači da uskoro možemo očekivati njegov povratak na parket u NBA ligi.

Golden Stejt nije najbolje počeo sezonu, nakon 27 mečeva imaju 18 pobeda, ali su imali i problema, kako su dobar broj utakmica zbog povreda propustili Stef Kari i Drejmond Grin.

Sada, kada se pomenuti dvojac vratio na parket, nema sumnje da će "Ratnici" čistiti sve pred sobom, pitamo se samo šta će biti kada im se priključi i DeMarkus Kazins, čiji je povratak, sasvim jasno, veoma blizu.

Golden Stejt Voriorsi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Tuesday, 11.12.2018
13:29

Golden Stejt nije najbolje počeo sezonu, nakon 27 mečeva imaju 18 pobeda. To je odlican skor inace, za njih je lose jer imaju ovakve igrace. Pravi Monstarsi. 5 all star igraca, ovo stvarno nije vidjeno niti ce ikad biti. Ali raspasce se posle ove sezone. Nemaju para da zadrze I Kazinsa i Tompsona i Durenta. Ostace Kari, Grin i jedan od Tompsona i Durenta. Ali i tako su prejaki. Ove godine moze da im pripreti mozda Milvoki sa Janisom.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 11.12.2018
20:50

Toronto sine kakav Milvoki :)) Maravno i Milvoki je odlican ali Toronto je trenutno u pol poziciji a sutrasnje gostovanje Toronta Voriorsima ce dati mnoge odgovore

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 12.12.2018
23:25

Naravno da je to nebi i zemlja al bi pobeda toronta druga vezana dala mnoge odgovore o ambicijama tog kluba a moja prognoza je da Toronto osvaja prsten

avatar
Kori Volden
Wednesday, 12.12.2018
12:17

U pravu si, Toronto ili Milvoki, trece nema. Nece da da nista to gostovanje. Jedno je plej of, drugo regularni deo.