Sprema se smena, Džikić je njihova velika želja!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
09:38
Izvor: Sportske.net, sportando

Da li će doskorašnji trener Budućnosti već pre kraja tekuće sezone pronaći novi angažman?

Epa/Boris Pejović
Epa/Boris Pejović

Povezane vesti

Aleksandar Džikić je prošle sezone ostvario istorijski uspeh sa ekipom podgoričke Budućnosti - osvojio je titulu u ABA ligi i ujedno izborio plasman u Evroligu posle gotovo dve decenije.

Ipak, početak ove sezone nije protekao onako kako su i Džikić i čelnici Budućnosti očekivali, Zvezda je stekla veliku prednost na tabeli ABA lige, obezbedila prednost domaćeg terena u plej-ofu, a u Evroligi su Podgoričani ređali poraze.

Takođe, nekolicina letošnjih pojačanja nisu opravdala očekivanja, pa se morala u hodu obaviti dodatna rekonstrukcija ekipe.

Ta rekonstrukcija je za posledicu imala i promenu na klupi, pa je Džikića nasledio Jasmin Repeša i sada ekipa Budućnosti ponovo podseća na šampionski tim.

Za to vreme, Džikić je u potrazi za novim angažmanom, a danas su se pojavile prve spekulacije o imenu kluba koji ga želi u svojim redovima.

Italijanska Ređo Emilija je, kako prenosi ''Sportando'' blizu odluke da smeni svog aktuelnog trenera Devisa Kanjardija, posle serije poraza koja je kulminirala debaklom protiv Torina (77:58).

Navodno je Džikić njihova želja za izbor novog trenera, ali u ovom trenutku ta opcija ne deluje realno, prema saznanjima pomenutog izvora. Ipak, da sačekamo...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke