Sprema se novi šok u NBA, tripl-dabl mašina odlazi u Teksas!?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.07.2019.
16:36
Izvor: Sportske.net

Ovo bi zaista napravilo zemljotres.

Beta/AP Photo/Michael Perez
Beta/AP Photo/Michael Perez

Povezane vesti

Potpuna ludnica je nastala u NBA nakon odluke Kavaja Lenarda da potpiše za LA Kliperse.

On je uspeo da ubedi Pola Džordža da mu se pridruži u Los Anđelesu, ovaj je uspeo da ubedi Oklahomu da ga trejduje, Klipersi su poslali izdašnu ponudu i dobili Pi Džija, sa njim i Lenarda.

Tako su postali prvi favorit za titulu, makar prema kladionicama u SAD, a usledila je prava lavina reakcija širom NBA.

Lejkersi su doveli Kazinsa, Denija Grina i Kvina Kuka, a uspeli su i da vrate u svoje redove Koldvel-Popua, Mekgija i Ronda.

Ne prestaju i spekulacije da bi Rasel Vestbruk mogao da napusti Oklahomu, koja je bez Džordža ušla u problem, pretpostavlja se da će krenuti u rebilding, kako su od Klipersa dobili pet pikova iz prvih rundi na predstojećim draftovima.

Tako bi ovog leta mogli da krenu od nule, a brojni timovi su već pokazali interesovanje za sjajnog plejmejkera.

Sinoć su se pojavile informacije da je Majami zainteresovan i da "Vrelina" može da spremi dobru ponudu, punu mladih igrača i pikova za "Zver sa zapada".

Danas ipak dobijamo nove informacije, prema pisanju medija u SAD, Hjuston Roketsi su sada favorit za angažovanje Rasela Vestbruka!

Roketsi su pokušali da dovedu Batlera, on je na kraju završio u Majamiju, spremni su bili da se odreknu Kapele, Takera ili Gordona, tačnije dvojice od pomenute trojice.

Sada bi mogli da obave i trejd sa Oklahomom, možda bi i treći tim bio uključen, u svakom slučaju, čini se da je plan da zadrže Hardena i Pola i priključe im Vestbruka.

Kako bi to funkcionisalo, veliko je pitanje, ali bi Roketsi u svojim redovima imali tri Ol-star beka i kvalitet za najviše ciljeve.

Neko bi rekao bi im bile potrebne tri lopte, teško je ne složiti se, ali možda D'Entoni ima plan kako da ih ukomponuje.

I Detroit sprema ponudu za Vestbruka, navodno će ponuditi Džeksona, Snela i pikove, videćemo šta će na to reći u upravi "Grmljavine".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb1
Sunday, 07.07.2019
20:42

Ahhaa uzeli im Dzeksona, sad bi da im ga vrate.

avatar
barbaroga
Sunday, 07.07.2019
17:44

Kakvo ce to divljanje biti na terenu, ne mogu ni da zamislim. Zao mi je sto Pol verovatno nikad nece uzeti prsten. Uvek je imao neke sirovine od saigraca. Sad bi legao Klipersima samo tako, prsten bi vec bio rezervisan.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 07.07.2019
17:17

Velzbruk zver od igraca al covek u opste nije timski igrac.