Sprema se novi ''bum'' na Jadranu - ''Kej Si'' Rivers!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.07.2019.
14:44
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Odlazi iz Zvezde, ali ostaje u ABA ligi?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaški prelazni rok sve je zanimljiviji pre svega zahvaljujući Crvenoj zvezdi i Mornaru, koji su od završetka prethodne sezone najaktivniji u potrazi za pojačanjima i za sada su najviše uložili u stvaranje ekipa za sledeću sezonu.

Crvena zvezda ima već 11 potpisa, od čega je sedam novih ugovora za igrače iz dosadašnjeg sastava, plus je dovela četvoricu novajlija (Derik Braun, Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Džejms Gist) i tu ne želi da se zaustavi.

Ali, izgleda da u planovima trenera Milana Tomića za sledeću sezonu nema ''Kej Si'' Riversa, koji bi mogao da se ovog leta preseli u - Mornar!

Prema saznanjima košarkaškog portala ''BasketballSphere'', pregovori između Mornara i Riversa su već započeli i narednih dana videćemo kakav će njihov ishod biti.

Rivers je u Zvezdi proveo četiri meseca i tokom proleća sa crveno-belima osvojio ABA ligu i domaću Superligu.

Ne bi trebalo da iznenadi da posao bude uspešno okončan, jer su Barani od početka leta već doveli Džejkoba Pulena, Derika Nidama, Milka Bjelicu, Seada Šehovića, Brendisa Reli-Rosa, a nove ugovore potpisali su: Luković, Vranješ, Vujošević, Mugoša i Pavić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Monday, 08.07.2019
18:23

Kao sto sam i rekao: tesko neko sem Zvezde da ih dobije.

avatar
barbaroga
Monday, 08.07.2019
17:42

Budimo realni, da ga je Zvezda htela ostao bi. Nije on vise neki kvalitet da se otimaju najveci oko njega, jer ne bi ni zavrsio u Mornaru. U svakom slucaju, Mornar ce imati jaku ekipu, svakako za F4, mozda i finale, ali Zvezdu niko nece moci da ugrozi, kako sad stvari stoje.

avatar
Axel
Monday, 08.07.2019
20:02

pa ako budete onako ugošćavali ekipe ko što se Budućnost, onda definitivno Zvezdu ni Golden Stejt ne može da ugrozi

avatar
ViniciusJR
Monday, 08.07.2019
22:09

Ne bih bas bio tako siguran za Zvezdu...radi se nesto slicno kao Buducnost prosle, previse stranaca, imena jesu jaka, ali to nisu igraci u uzlaznoj putanji. Veliko je pitanja kako ce Tomic to da uklopi. Plus, EL ce biti jos zahtevnija ove sezone. Ako bi dosao Teo, to onda jeste druga prica, on bi bio lider, a imati lidera domaceg igraca je velika stvar. A bez njega, sa nekim plejom tipa Tiodor, bilo bi nesto kao Kol i Buducnost. Mornar je druga prica, uvijek igraju ludacki, brzo, i dovode ekipu bas za to. Treba vidjeti sta ce uraditi Buducnost, Partizan i CedevitaOlimpija u dovodjenju. Kako god, ABA ove godine ce biti najjaca do sad.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 08.07.2019
17:00

Mornar sklapa dobar tim. Nidam, Pulen, Markota, Bjelica, Lukovic, Vranjes sad i Rivers...Kandidat za plej of ozbiljan. 5 ekipa konkurise za plej of. zvezda, buducnost, partizan, cedevita i mornar. Jedan tim ce izvisiti...Mornar trenutno ima posle Zvezde najjaci tim, ali ostala tri tima tek treba da dovode pojacanja.