Spektakl u Čačku - Borac lider druge ABA lige

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.01.2018.
21:00
Izvor: Sportske.net

Spektakularno veče u hali kraj Morave. Košarkaši Borca iz Čačka nakon produžetka savladali Primorsku i izbili na čelo tabele.

druga.aba-liga.com/Borac/Duško Radišić
druga.aba-liga.com/Borac/Duško Radišić

Povezane vesti

Večeras se po ko zna koji put pokazalo da Čačak živi za košarku i da Borac kao klub zaslužuje da bude deo regionalne košarkaške lige.

Čačani su u derbiju 13. kola druge ABA lige večeras savladali Primorsku rezultatom 78:75 (19:14, 13:11, 22:20, 9:18, 15:12) pred oko 2.000 navijača.

Domaći su bolje otvorili utakmicu i do odlaska na veliki odmor stekli 7 poena prednosti, ali je Primorska uspela da se vrati u nastavku i izbori produžetak.

Na krilima publike koja je sve vreme bila vetar u leđa domaćem timu Borac je uspeo da slavi u produžetku i da se domogne liderske pozicije na tabeli.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Nemanja Todorović i Ilija Đoković sa po 14 postignutih poena, a Todorović je na to dodao i 10 asistencija.

Borac je tako uspeo da se revanšira slovenačkom sastavu za poraz na startu sezone ali nije uspeo da nadomesti 6 poena razlike tako da će Primorska biti u prednosti ukoliko na kraju ligaškog dela dve ekipe budu imale isti broj pobeda i poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 10.01.2018
22:44

Da se povrate ovi zaboravljeni rasadnici. Verujem da ljudi uživaju u ovoj ABA2 ligi, da gledaju malo utakmice protiv klubova drugih regiona. Novina je novina