Spartak i Vršac ređaju pobede, Kragujevčani poraze

Autor: Boban Filipović
subota 11.11.2017.
20:09
Izvor: Sportske.net

Lider KLS-a je rutinski upisao novi trijumf protiv gostiju iz Kragujevca, koji još nisu osetili slast pobede.Seriju pobeda nastavili i Subotičani, prvenac Vojvodine na gostovanju u zlatiborskom kraju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši Vršca su zadržali maksimalan učinak pošto su na svom terenu savladali kragujevački Radnički rezultatom 88:79 u okviru petog kola.

Puleni Vladimira Đokića su u potpunosti opravdali ulogu favorita, tokom prve tri četvrtine povećavali prednost, a u poslednjih deset minuta imali luksuz i da malo olabave.

Dušan Kutlešić je bio najzapaženiji igrač utakmice sa 24 poena, uz to je imao po četiri asistencije i krađe. Pratili su ga Kočović sa 16, Đerić sa 15 i Veljković sa 13 poena i čak 15 skokova.

Kod gostiju, kojima je ovo peti poraz u nizu od starta sezone, najbolji su bili Strahinja Jovanović sa 18 poena i 7 skokova, i Rajko Kljajević sa 16 poena i 8 skokova.

Tokom popodneva, i subotički Spartak je kao i Vršac stigao do skora 5/0 usled ubedljive pobede u gostima nad Beovukom (74:94).

Nikola Tanasković je briljirao i imao jak dabl-dabl učinak - 20 poena i 15 skokova. Pejić je dodao 18, Nikolić 16, a Hristov 13 poena kod 'Golubova', dok je u poraženom sastavu najzapaženiji bio bivši košarkaš Partizana Nemanja Bezbradica sa 16 poena.

Do prve pobede u sezoni došla je novosadska Vojvodina, i to na gostovanju u Čajetini. Voša je savladala Zlatibor sa 91:84 zahvaljujući odličnoj igri u prvoj i poslednjoj četvrtini.

U revodima gostiju su blistali Krsto Bjelica (27 pts, 6 sk) i Dejan Janjić (26 pts, 7 sk), dok je kod poraženih domaćina najbolji bio Radomir Marojević sa 22 poena i 11 skokova.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke