Španija - Debakl Barse, očajni Betis, Zagorac se budi...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.02.2018.
22:16
Izvor: Sportske.net

Večerašnjim utakmicama kompletirano je 19. kolo španske ACB lige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Valensija - Betis 103:67

Lak posao za velikog favorita, Betis je ove sezone preslab za ovukonkurenciju u ACB ligi, iako je večeras u svojim redovima imaoraspoloženog Radeta Zagorca sa 16 poena.

Valensiju su predvodili Erik Grin sa 19 i San Emeterio sa 17poena.
-
-
Baskonija - Barselona 96:72

Dvoboj dva španska evroligaša u potpunisti je pripao Baskoniji,koja je osokoljena pobedom nad Zvezdom i večeras odigrala sjajno.Barseloni je pretila prava katastrofa, s obzirom da je tokom prvogpoluvremena bilo i 46:16 za  tim iz Vitorije.

Ipak, na kraju za goste nešto podnošljivijih ''minus 24''.

Buboa je sa 24 poena bio najbolji u ekipi Baskonije, Šengelija je postigao 18, a Džening 12. U Barsu su bolji od ostalih bili Oriola sa 18 poena i Navaro sa 11.
-
-
Unikaha - Mursija 78:67

Tim iz Malage je opravdao ulogu favorita protiv Mursije, a najzaslužniji za njihov trijumf bio je Šermadini sa 16 poena, koga je odlično pratio i Mekalum sa 14. Naš Dragan Milosavljević je meč završio sa tri poena, četiri skoka i tri asistencije. Nedovića nije bilo u sastavu.
-
-
Saragosa - Obradorio 93:87

Ovaj meč, ali i kompletno kolo obeležio je košarkaš Saragose Geri Nil sa 36 postignutih poena, uz dva skoka i tri asistencije. Naravno, najzaslužniji je za trijumf Saragose nad Obradorijom, a na drugoj strani istakao se Tomas Mat sa 22 poena.
-
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke