Španci tvrde, Pešić ima BRUTALNU poruku za Jasikevičijusa?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.06.2018.
12:37
Izvor: Sportske.net

Da li je zaista ovo rekao?

Epa/Enric Fontcuberta
Epa/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Ekipa Barselone koju sa klupe vodi naš strateg Svetislav Pešić, sinoć nije uspela da produži polufinalnu seriju španskog plej-ofa.


Ipak, popularni Kari može da se pohvali osvojenim Kupom u sezoni na izmaku, ali spekulacije o novoj promeni na klupi Barse su već uveliko počele.

Nedavno se pojavila informacija da su Katalonci ušli u trku za Šarunasa Jasikevičijusa, svog nekadašnjeg igrača i aktuelnog trenera Žalgirisa sa kojim je ove sezone igrao i na F4 Evrolige u Beogradu.

Interesovanje za legendarnog Litvanca je ogromno, čak postoji i iz NBA lige, iz Toronta, a od evropskih evroligaša, osim Barselone pominje se i CSKA među zainteresovanima.

Međutim, ''Kariju'' Pešiću se ove priče izgleda ne dopadaju.

Tako danas španski ''Mundo Deportivo'' prenosi izjavu srpskog trenera koji je navodno svojim igračima u svlačionici poručio da ''ako Jasikevičijus dođe u Barsu, može da bude njegov treći pomoćnik''!?

Pomenuti izor navodi i da sukob Pešića i Jasikevičijusa traje već petnaestak godina, od 2003, kada je Litvanac posle neslaganja sa Pešićem napustio Barselonu. Navodno je Jasikevičijus postavi uslov da bi u Barsu mogao da se vrati samo pod uslovom da ne sarađuje sa Pešićem.

Da li su najnovije spekulacije zaista dirnule u ''stare rane'', ili su u pitanju samo nagađanja španskih medija, pokazaće naredni dani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke