Španci se proglasili "profesorima", Srbi su "đaci", već znaju sa kim će igrati u finalu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.09.2019.
09:07
Izvor: Sportske.net

Španija i dalje u transu, kažu da je svake godine isto, da niko u njih ne veruje, ali da drže katedru. Sve su isplanirali, ostaje da se nadamo da će im se obiti o glavu...

EPA-EFE/MADE NAGI
EPA-EFE/MADE NAGI

Povezane vesti

Pobednik ima pravo da bude "nadmen", Španija je upravo to, na kraju, na terenu su zaslužili pravo na bombastične naslove, ali i mi smo potpuno isti, kad pobeđujemo.

"Katedra", pišu mediji na Pirinejima, naglašavajući da je Skariolov tim delovao kao strogi profesor protiv nemoćne Srbije.

Iako napominju da je Đorđević pripretio da će se ponovo videti u finalu, oni ne veruju da će ponovo igrati sa Srbijom.

"Idemo u lakši deo žreba, otvoreno nam je sve, nema Amerikanaca sa kojima ćemo verovatno igrati za titulu svetskog prvaka",
tvrdi "AS".

Naime, Španci su sigurni da će lako dobiti Poljake, kao i da će Amerikanci biti prvi u grupi, odnosno danas savladati Brazil. Drugim rečima, oni bi u tom slučaju u polufinalu išli na Francusku ili Australiju, od oba tima deluju bolje, a Amerikancima bi ostavili da se pozabave Srbijom ili Argentinom u polufinalu.

Šta će od svega biti videćemo, tek ako se sve bude odvijalo po planu, polufinala bi zaista mogla da budu ta, no kako je nas iznenadila Španija, moguće je da ćemo videti još neki neočekivan rezultat.

Španci uživaju, zaslužili su, tu sumnje nema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 09.09.2019
10:28

Hmmmmm... Mi smo se ,určili pre meča, a oni posle. Izgleda da je tako bolje. Ali, igra još traje.

Pisao sam juče o naduvavanju u medijima, o proglašavanju igrača, timova, reprezentacija - za bogove. A onda dođe ovakav period - porazi Novaka, fudbalera, sad i košarkaša. Koji su, jbg, normalni, jer u sportu se i pobeđuje i gubi. Posle tako visokih letova prizemljenje ume da bude bolno. Zato je mudrije biti umeren, hrabriti svoje, ali ih i terati na oprez, upozoravati da u sportu često i gori pobeđuju, da je posvećenost i strast uglavnom ispred majstorstva. Glavu gore, još smo u Kini!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 09.09.2019
09:51

Nisu samo Spanci nadmeni. Pogledajte Grke, prikljucio im se MVP NBA - a i odmah umislili da su sila. I mi smo isli sa parolama " jaci smo od Spanaca, imamo Jokica, osveticemo se ", ne gledajuci da imamo Bircu, Simona, Raduljicu ( I ako za repku igra svoju najbolji kosarku ), Lucica - igraci koji igraju u slabim ligama, prosecnim klubovima il bar nisu nosioci igre u tim klubovima. Micica koji je povezao 2 dobre sezone ( katastrofalno igra na svetskom ), Guduru koji je po meni sve samo ne kvalitetan igrac, koji je imao vecu petlju da uzme taj sut u Zvezdi. I dalje sta god je bilo po sredi, Kalina jako fali. Jak defanzivac, ofanzivno solidan i ima petlju i proradi uvek kad igra protiv jakog, prosto igra sa vise herca. Milosavljevic nam je jako falio protiv protivnika ciji igraci ako nisu u NBA, igraju u najjacoj Evropskoj ligi. Ne volim Spance ali ne vredi, bekovi nas unistise. Beli nikad losiji, Jokic izasao iz trece cetvrtine, ostao samo Bogdan moji ne moze sam i definitivno psihicki najjaci i najbolje igra ovo prvenstvo. Solidan Milutinov no premalo. Poleteli smo, podbacili, neki igraci nikako da daju neki iole doprinos a od kojih se ocekuje ( Gudura, Micic ) i to je to, ovi ce sad na sva zvona kao i mi sto cemo. Spustanje na zemlju i pamet u glavu. Argentunu bi morali dobiti a sa Amerima ako prodju ( idu na jak par no dizu formu ) mora da se grize kao da im je poslednja u zivotu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 09.09.2019
09:42

Kakve veze ima ova pobjeda sad krecu tekme stani pani Finale Srbija - Australija