Španci odustali, pa se predomislili - koliko će platiti Zvezdinog košarkaša?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.07.2018.
18:27
Izvor: Sportske.net

Bilo je ''hoću-neću'' u proteklih par nedelja, ali sada su izgleda prelomili.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Posle nekoliko pojačanja koja je Crvena zvezda za kratko vreme angažovala od dolaska trenera Milana Tomića (Beron, Ristić, Cirbes, Odžo), ono što sada sledi, po svoj prilici je i jedan odlazak, ali uz pristojno obeštećenje.

Francuski centar Matijas Lesor se i pre pomenutih dolazaka u Zvezdu pominjao kao jedan od igrača koji će napustiti redove šampiona Srbije ovog leta, a sada je postalo jasno da bi se u toj ''gužvi pod košem'' teško izborio za značajniju ulogu u Zvezdi naredne sezone.

On je i dalje pod ugovorom sa crveno-belima, koji od zainteresovanih klubova očekuju bar 250.000 evra na ime obeštećenja, a posle Olimpijakosa, interesovanje za Lesora pokazala je i Unikaha.

Lokalni ''La Opinion'' iz Malage prenosi svoja saznanja da je Unikaha tokom prošle nedelje ušla u pregovore sa Zvezdom i Lesorom, ali da je onda došlo do zastoja, pošto su u pomenutom klubu želeli da razmotre i neke jeftinije opcije.

S tim u vezi, pominje se i Norvel Pele, 25-godišnji košarkaš Torina, ranije i Varezea, ali posle kraćeg premišljanja u Unikahi su odlučili da se ipak vrate pregovorima oko Lesora.

Pomenuti izvor navodi i da je sam košarkaš od Unikahe tražio garantovani ugovor od 600.000 evra bruto. Navodno, Španci su to spremni da plate, a ako pristanu još i na 250.000 Zvezdi, posao bi vrlo brzo mogao da bude ozvaničen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Wednesday, 18.07.2018
21:27

putuj i hvala na svemu

avatar
Silent
Wednesday, 18.07.2018
18:48
avatar
Kori Volden
Wednesday, 18.07.2018
18:35

Ako ovo uspe, brutalan posao. Lesor...Sto mu je Bog dao u snazi, uzeo mu je u glavi. Sve najbolje. Da je tu npr Radonjic, bio bi bar duplo bolji igrac.