Španci javljaju - Vasa vežba potpis!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.03.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net

Sjajnu sezonu u dresu Anadolu Efesa Vasilije Micić uskoro bi trebalo da kruniše potpisom za aktuelnog šampiona Evrope.

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Vasilije Micić (25, 196 cm) nalazi se pred sledećim najvećim korakom u karijeri, pošto španski mediji javljaju da je već sve dogovorio sa Real Madridom.

Portal "Pirates del Basket" prenosi da je ugovor spreman i da će se Micić obavezati na vernost aktuelnom šampionu Evrope do leta 2021. godine!


Ta informacija predstavlja novinu u odnosu na ono što smo čitali u sredu, kada se pojavila vest da Real Madrid želi sjajnog Srbina.

Vasilije Micić igra najbolju sezonu u dosadašnjem toku karijere. Srpski internacionalac dokazao je u dresu Efesa da je stasao za velika dela i zbog toga ne čudi što je stigao poziv velikana iz Madrida.

U tekućoj sezoni Micić prosečno postiže 12,7 poena i beleži 6,8 asistencija u turskoj Super ligi, dok u Evroligi ima nešto slabije broje i trenutno je na proseku od 11,8 poena i 5,2 asistencije po utakmici.

Pomenuti specijalizovani portal piše da je Vasa dobrim igrama nagovestio da je spreman i za NBA ligu, ali da je njegova budućnost ipak vezana za Real Madrid.

Ostaje da sačekamo rasplet i potvrdu vesti koje ove nedelje stižu sa Pirineja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke