Šokantna trampa Kavsa i Lejkersa, velika zvezda stiže danas u Holivud!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.02.2018.
18:21
Izvor: Sportske.net

Trejd je dogovoren, osveženje stiže u Ohajo, zvezda u LA!

AP Photo/Gerald Herbert
AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

Još samo par sati je ostalo do kraja perioda za razmene u NBA ligi, čekali su se Klivlenda Kavalirsi, kojima su promene prekopotrebne.

Pisali smo da razgovaraju sa Šarlotom o potencijalnom trejdu i da ne odustaju od DeAndre Džordana, više o tome mogli ste da čitate OVDE.

Ali, kako je ekskluzivno preneo dobro informisani novinar "ESPN" Adrijan Vojnarovski, Klivlend je na kraju postigao dogovor sa Los Anđeles Lejkersima!

LeBron će za saigrače dobiti Džordana Klarksona i Lerija Nensa Juniora, dok će put "Grada anđela" otići prošlogodišnji lider Boston Seltiksa Ajzea Tomas, kao i iskusni Čening Fraj.

Verovatno je "Jezeraše" na ovaj trejd naterao i pik prve runde sa narednog drafta, koji su Kavsi takođe uključili u razmenu. Nije u pitanju pik Bruklin Netsa, već njihov pik, pa se ne očekuje visoka pozicija, ali je jasno da će Lejkersi moći da dovedu još jednog talentovanog košarkaša, a da pritom ostave dovoljno prostora da tokom leta dovedu i nekoliko kvalitetnih slobodnih agenata.

Nije nemoguće da Tomas, Fraj i LeBron ponovo zaigraju zajedno, kako su Lejkersi jedna od opcija "Kralja" narednog leta, kada mu bude istekao ugovor sa Kavalirsima.

Ovo je i znak da su u Ohaju svesni da bi mogli da ostanu bez Džejmsa, napašće titulu svim silama, a oslobodili su se i jednog veterana, kao i 29-godišnjeg Tomasa i u zamenu dobili dva mlada, veoma perspektivna košarkaša.

Kavsi bi do kraja dana mogli da isposluju još koji dogovor, poznato je da su zainteresovani i za Džordža Hila iz Sakramento Kingsa, a videćemo da li još uvek imaju "goriva" za "blokbaster" pojačanje iz Klipersa, DeAndre Džordana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 09.02.2018
01:42

Velika zvezda stize u Holivud i slika Dzejmsa. A, vest nema ama bas nikakve veze sa njim. Zbog cega na slici nije Tomas ili Klarkson, ipak su oni u prvom planu u ovom trejdu?

avatar
elloko
Thursday, 08.02.2018
21:37

....ljudi prave prostor u salary cap za sledecu godinu ovaj trejd je dobar za Cavse trenutno dobijaju radnike' od igraca ali od sledece godine Poul George ili D Cousins su LA tomas,fraj i jos neko ce morati da ide iz LA na kraju isteka ove, free agent postaju ;))))

avatar
Thursday, 08.02.2018
19:31

Kako se gadjaju igacima u ovim trejdovima to je strasno!

avatar
barbaroga
Thursday, 08.02.2018
19:31

Kako su smorili, hteli bi po svaku cenu titulu a ne ide, pa ne ide .... nece niko da uzme te njihove penzose i bogalje a da daju allstar igraca... nece pa to ti je ... bolje im je da odmah trejduju Dzejmsa i krenu da grade tim za neke naredne godine. Od titule nema nista, taman da prohodaju na trepavicama.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 08.02.2018
20:40

Sto bi neko prihvatio trejd za Dzejmsa kad mu za 6 meseci istice ugovor. Cak i ako je to da bi se borili za titulu ove godine glupo je to jer bi morali dosta da daju

avatar
RIP KOBE
Thursday, 08.02.2018
22:02

ima klauzulu u ugovoru da ne moze da bude razmenjen brate