Šokantna izjava trenera Mornara posle poraza od Zvezde, kome se dokazivao njegov plejmejker?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.10.2020.
23:10
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Da li je on najveći krivac za debakl u Beogradu?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Očekivala se zanimljiva borba Zvezde i Mornara večeras u Beogradu, ali umesto toga, crveno-beli su deklasirali Barane sa 31 poenom razlike (93-62).

Mornar večeras nije ličio na ekipu koja je na početku sezone najavio visoke domete.

''Utakmica je imala epitet derbija na papiru, žao mi je što nije tako ispalo. Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi, vidi se da je to ozbiljna evroligaška ekipa i da Sale radi sjajno. I na 30 razlike je igrala u istom ritmu, to je čini drugačijom od ostalih ekipa u ABA ligi'', izjavio je trener Mornara Mihailo Pavićević posle meča, a prenose ''Vijesti''.

A onda, neočekivana izjava o plejmejkeru Mornara Ajzei Vajthedu, uz sumnju da je, navodno, pokušavao da se dokaže Zvezdinom treneru večeras?!

''Džabe upozorenje igračima da igramo protiv kvalitetnije i čvrste ekipe, da moramo timskom, pametnom igrom da odgovorimo. Prvih 20 minuta smo bili u igri, a posebno sam skrenuo pažnju da na početku treće četvrtine moramo da budemo maksimalno fokusriani.

Tada smo potpuno izgubili ritam, igra nam se raspala zbog plejmejkera, koji je počeo da divlja. Igrao je neku svoju igru, verovatno da pokaže Saši da ga je nepravedno sklonio kad je bio u Lokomotivi.

Zbog takve igre je utakmica posle pet minuta bila završena. Probali smo da se vratimo, ali Zvezda to nije dozvolila'', zaključio je Pavićević.

Inače, Vajthed je na terenu proveo 11 minuta i za to vreme upisao dva poena sa linije penala, uz dve asistencije, a iz igre je šutirao 0/4.
-
Baner 15

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke