Snimak iz "Morače" - Evo kako je izgledao sukob navijača Budućnosti i Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.10.2018.
09:34
Izvor: Sportske.net

Senku na sjajno košarkaško veče u "Morači" bacio je incident zbog kojeg je početkom drugog kvartala došlo do prekida utakmice.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

U reprizi finala plej-ofa regionalne košarkaške lige iz prethodne sezone, sinoć su u "Morači" snage odmerile ekipe Budućnosti VOLI i Crvene zvezde mt:s.

Gostujući sastav slavio je rezultatom 87:71, ali je fantastično košarkaško veče pomalo pokvario incident koji se dogodio početkom druge četvrtine.

Zbog tuče navijača dva kluba koja se dogodila na jednoj od tribina utakmica je morala da bude prekinuda, a treneri su povukli ekipe sa parketa.

Do sukoba je došlo kada su se navijači Budućnosti probili do dela tribina na kojima je bilo pristalica Crvene zvezde, a zatim je usledila brutalna tuča.

Policija je morala da interveniše, podgorički mediji javljaju da su tri osobe izvedene iz hale, a spekuliše se da se radi o pristalicama gostujućeg tima.

Pogledajte kako je izgledao incident u "Morači".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 08.10.2018
19:58

Sta ucini politka... Da se jedan narod medjusobno ubija.

avatar
Partibrejker
Monday, 08.10.2018
18:06

Ako im se ovako nešto desi u EL . . . .A opet,ako Galatasaraj nije suspendovan zauvek iz svih evropskih takmičenja . . . .Sve jedno,sramota.Nisam cuo da li su se iz Budućnosti oglasili povodom incidenta?Ako nisu,dupla bruka.A Vi Ganci opet se bratimite sa njima.