Slučaj Tomas - Ostoja otkrio, nije košarkaš kriv, Partizan se obezbedio

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.08.2019.
14:21
Izvor: Sportske.net

Novajlija je prvog dana u mesecu uleteo u nevolju.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U četvrtak je novi košarkaš Partizana Rašon Tomas uhapšen u Teksasu zbog posedovanja ilegalnih narkotika.

Završio je iza rešetaka, ali je pušten nakon što je plaćena kaucija od 32 hiljade američkih dolara.

Pisalo se i da mu preti do deset godina zatvora, ali prema poslednjim informacijama igrač bi mogao da prođe i bez kazne.

Naime, kako tvrdi predsednik KK Parizan Ostoja Mijailović, Tomas je samo upravljao autom u kojem se nalazilo lice koje je napravilo prekršaj.

Dakle, advokati američkog košarkaša tvrde da on nije posedovao narkotike, kao i da je nakon plaćene kaucije slobodan čovek.

"Imali smo nekoliko razgovora sa Tomasovim advokatima, oni kažu da je on upravljao autom u kome se nalazilo lice, koje je učinilo prekršaj. Tomas je platio kaznu i danas je slobodan građanin", izjavio je Mijailović u emisiji "Zona Pres".

On je dodao i da se Partizan obezbedio u slučaju da se ovako nešto ponovi.

"U skladu sa klupskim procesima i pravilnicima potpisaćemo aneks ugovora, ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuća stvar dok je igrač pod ugovorom, Partizan će imati izlaz iz ugovora bez štete za klub", dodao je prvi čovek KK Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Saturday, 03.08.2019
17:57

Zaboravio je da kaze, sto me za privrednika ovog kalibra cudi, da sa aneksom ugovora moraju da budu obe strane saglasne. Ako se jednoj strani ne dopadne aneks ona ga nece potpisatia ugovor vazi.

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 04.08.2019
12:12

To je tačno,ali ako se dogodi da padne na doping kontroli,ugovor se poništava na štetu igrača ,jer sledi suspenzija,a za istu je odgovoran igrač.Inače ne bih ja baš poverovao u ono što advokati kažu,jer oni svakako njega hoće da oslobode krivice,međutim postoji i Sud,ako i tu bude oslobođen,onda se ništa ne može i ostaje igrač Partizana sa svim pravima i obavezama.

avatar
babaroga
Sunday, 04.08.2019
22:31

Za pad na doping kontroli ne treba aneks nikakav. Pitanje je sta je u tom ugovoru kad opozicionar Ostoja hoce da uglavi nekakav aneks.

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
15:02

Nije juce nego prekjuce, a dva dnevna lista su vec pozurila da napisu da on nece ostati, toliko o tome sa kakvim se mi sve vetrenjacama borimo. Inace, obezbedili smo se za ubuduce, a ovakve klauzule bi uvek trebale da budu prisutne.