''Slučaj Teo'' - Doktor otkrio nove detalje, ima li šanse za obrt?

Autor: Beta Beta
nedelja 11.08.2019.
15:02
Izvor: Beta

Posle današnje nezvanične informacije da Miloš Teodosić neće moći na ''Mundobasket'', oglasio se doktor Radovanović sa novim detaljima.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Radovanović rekao je danas da je kapiten Miloš Teodosić obnovio povredu "fascije tabana" i još se ne zna koliko će morati da pauzira.

"Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti uradjeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Teodosić morati da pauzira", rekao je Radovanović.

Teodosić je na sinoćnoj utakmici protiv Litvanije u Beogradskoj areni tokom prve četvrtine povredio stopalo.

Njegov nastup na Svetskom prvenstvu je neizvestan, a specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" je naveo da će zbog povrede propustiti Mundobasket.

Svetsko prvenstvo u Kini igraće se od 31. avgusta.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić zadobio je povredu stopala u prvoj četvrtini pripremne utakmice protiv Litvanije u subotu u „Štark areni“.

Posle prvih pregleda, doktor reprezentacije Dragan Radovanović je rekao da je to obnovljena povreda ligamenta s donje strane tabana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 11.08.2019
19:39

Ogresio se o Zvezdu, losa karma...

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 11.08.2019
19:19

Covek resio da odmori malo da se stavi repki na raspolaganje. Covek planira, bog se smeje.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 11.08.2019
17:34

I da se oporavi, u najboljem slucaju ce to biti za dve nedelje. Tada je vec 25. avgust, prvenstvo pocinje 31. . Teo godinu dana maltene ne igra kosarku. Mislim da bi, uz svo postovanje prema njemu, bio rizik da igra. I zbog toga da obnovi povredu a i zbog toga sto jednostavno nije u takmicarskom ritmu. Vasa je imao odlicnu sezonu, Jovic je korektan, Bjelica i Jokic mogu da dodaju uvek, Bogdan moze da bude sekundarni plej...Niko ne moze Tea da zameni, da se razumemo...Ali koga nema, bez njega se mora.

avatar
England
Sunday, 11.08.2019
17:23

Znaci ostali smo sa samo 4 niska igraca, 5 ako racunamo i Gagija kao beka. Bice tu problema sa licnim greskama, jos ako Bogdana ne krene sut.. Meni nesto ne mirise na dobro, i zao mi je sto Kalinic nije pozvan, jer on i Lucic bi se sjajno smjenjivali na toj poziciji krila i uskakli na 4 kao ispomoc Bjelici.

avatar
Mortal Kombat
Sunday, 11.08.2019
16:45

juce sam gledao utakmicu u areni i mogu reci samo da smo pobedili na individualni kvalitet, ali timski izgledamo ocajno. Daleko da smo favoriti za zlato kako novinari najavljuju. Nadam se da gresim, al mi finale videti necemo

avatar
riquelme
Sunday, 11.08.2019
21:25

Ima vremena ali malo se poletelo. Mislim da si i ti isto prenaglio. Dobri su to momci. Konacno su se skupili svi... Ne treba leteti da se ne zavrsi kao sa Litvanijom one tamo godine i sa Slovenijom ono finale. Ali tu je i Djordjevic da pokaze velicinu kao i nebrojano puta do sada. Malo da ih vrati na sablon kosarke iz Evrope i bice sve to u fulu.

avatar
Čeki
Sunday, 11.08.2019
16:02

Ovo je problem modernih trenaznih procesa i Teove, nazalost, lenjosti. On se nije toliko intenzivno spremao jer nije ni igrao, a onda su dosli mnogo intenzivniji treninzi i on se preforsirao. To je deo krivice koji otpada na njega po meni jer se videlo i u onom serijalu RTS-a kad je pricao da ga prakticno sve mrzi. Drugi, veci deo, otpada na danasnji nacin treniranja: trenira se izuzetno jako, preko mogucnosti, uz jako malo smanjivanja intenziteta treninga kako odmice nedelja. Dokazano je da telo mora da se oporavlja, preporucuje se odmor jednom do dvaput nedeljno, a toga nazalost skoro i da nema u profesionalnom sportu.

avatar
riquelme
Sunday, 11.08.2019
21:31

Ne znam zasto ti cepaju minuse ali ima istine. Ali to je on, ne bi bio Teo i ne bi bio flegma da zapali trojku Spaniji sa 12 metara kao da je na basketu u kraju. Slazem se sto se inteziteta tice i ima krivice i u organizaciji ali sve je to biznis. Vidis da USA dolazi sa skoro 3. postavom. Niko nece da rizikije ugovore, sponzorstva itd. Ali ako si posvecen moze i da se rehabilituje telo ali moras biti tezak frik. Jeste fudbal ali pogledaj Ronalda. Covek ima 34 leti kao avion. Povredio se 2 puta u zivotu i to kada su mu uleteli direktno u koleno. I tada se vratio duplo brze nego sto je planirano...

avatar
Čeki
Monday, 12.08.2019
13:06

Tacno je sve to, ali ima tu malo i do genetike, a i nisu svi kao Ronaldo. Slazem se da to sto je Teo flegma ga cini upravo takvim kakav jeste, ali smatram da se previse naporno trenira i da treba dati makar jedan dan slobodno u toku nedelje da se telo oporavi (bez da se ode na neku zurku naravno jer to onda i nije odmor).