''Slučaj Španović'' - Štimara nazvao stvari pravim imenom!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.08.2017.
14:54
Izvor: Sportske.net

Ivana Španović dobila podršku i iz naše košarkaške reprezentacije.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Dok iščekuju svoj večerašnji nastup na ''Trofeju Beograda'', srpski košarkaški reprezentativci su, kao i mnogi drugi u našoj zemlji sinoć svim srcem bili uz Ivanu Španović.

Nažalost, desilo se šta se desilo, umesto Ivaninog skoka, važi se gde padne papir sa njenih leđa, što je potvrđeno i posle žalbe našeg tima na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Mnogi su besni posle ovoga, Ivani je najteže, a svoj stav o ovome izneo je i naš košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac.

On je na svom Tviter profilu uputio jasnu poruku onima koji su doneli odluku da se značajno umanji Ivanin rezultat koji je bio vredan medalje, možda i one najsjajnije.

''Sramota! Čisto zlato!

Strašnoo!!! Realno broj nije deo nje odlepio se mogao je na metar da ostane i šta, metar je skočila!! Kakvi lopovi''
, poručio je Štimac.

A posle izjave Ivanovog trenera Gorana Obradovića da joj je on zakačio papir, da je pre poslednjeg skoka video da je pocepan, ali da tada više nije mogao da reaguje, postavlja se i pitanje šta bi se desilo da je Ivana, na primer, onako ''slučajno'', pre poslednje serije potpuno skinula papir sa leđa koji je počeo da leprša na londonskom vetru? Da li bi organizatori onda morali da ga naknadno pričvrste?

Ali, lako je sada pametovati...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 12.08.2017
19:29

Ovo ne treba pustiti. Naravno, sama Španovićeva treba da zaboravi sve i nastavi da trenira i nastavi da bude najbolja, ali Atletski Savez ovo treba da isteruje do kraja. Nema razloga da se odustane od stvari u kojoj si 100% u pravu.

avatar
ViniciusJR
Saturday, 12.08.2017
16:26

Aman neka se otkače od cure vise, nema vise pomoci, bilo sta je bilo, kradja ili nesrećne okolnosti, sad nije ni bitno, nista nece promijeniti. Ovakvi komentari su joj samo ulje na vatru, postujem da hoce da je podrže i sve to, ali treba naci granicu... vjerovatno je prilicno utučena zbog svega, najbolje da se distancira, sto prije zaboravi, i usredsredi se na naredna takmicenja. Ovo joj moze biti zestok motiv u buducnosti, da unisti konkurenciju.

avatar
Saturday, 12.08.2017
16:06

Штимара је увек ту - да унесе енергију, подигне морал, пружи подршку кад је потребно, оспе паљбу по коме треба...

avatar
Gastra Lego
Saturday, 12.08.2017
16:01

AJ ne mlatite ni vi ni stimac...

avatar
paok
Sunday, 13.08.2017
13:11

Ne mlati ti, jel slucajno sto su bas Cavicu i njoj to uradili.

avatar
Аполо
Saturday, 12.08.2017
15:06

Ivana... kapa do poda! Amerikanci, Britanci i ostali mogu da rade sta hoce, ti i Cavic ste osvojili zlato realno gledajuci. Draza si mi od milion njihovih medalja, koje god da su boje u pitanju! Srbija je uz tebe, tvoj narod je uz tebe!!!