'Slučaj Peković' - Minesota izdala zvanično saopštenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.09.2016.
11:10
Izvor: Sportske.net

Crnogorski centar Nikola Peković neće se vraćati na teren u sezoni pred nama, a tim povodom se oglasila i Minesota koje je izdala zvanično saopštenje.

Beta/AP Photo/Gus Ruelas
Beta/AP Photo/Gus Ruelas

Povezane vesti

Centar Minesota Timbervulvsa i predsednik KK Partizan NIS Nikola Peković (30) našao se u izuzetno specifičnoj situaciji nakon što je objavljeno da će propustiti kompletnu sezonu 2016/2017 zbog povrede članka.

Minesota se danas oglasila zvaničnim saopštenjem za javnost u kojem je potvrđeno da Nikola Peković neće na teren u sezoni pred nama, ali još uvek nije dat odgovor na pitanje kakva je dalja sudbina crnogorskog centra.

"Timbervulvsi saopštavaju da će centar Nikola Peković propustiti kompletnu sezonu 2016/2017 zbog povrede članka na desnoj nozi. Odluka o njegovim nastupima u sezoni nakon predstojeće biće donesena naknadno" stoji u saopštenju Minesote.

Prethodnih dana uveliko se spekulisalo o tome kakva je budućnost Nikole Pekovića i koje će dalje korake Minesota preduzeti ukoliko se potvrdi da u sezoni pred nama Crnogorac ne bude bio u stanju da se vrati na teren.

Jedna od najrealnijih opcija, o kojoj smo pisali OVDE, jeste da Timbervulvsi jednostavno isplate Nikolu Pekovića i tako se reše nepotrebnog balasta u "seleri kepu" i oslobode mesto za igrača koji će moći da igra.

Dani pred nama daće odgovor na pitanje koji je naredni korak Minesote, a Nikola Peković će u slučaju da postane slobodan igrač imati još jednu sezonu za oporavak posle čega bi bilo jasnije da li se vraća na teren ili odlazi u košarkašku penziju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mark Chesire
Monday, 26.09.2016
21:36

Samo opusteno, da bi zadovoljio siroke socijalnne mase nezadovoljnih,covjek je odbio sto mu po zakonu pripada i zatrazio posao u aluminijskom kombinatu Poddgorica,nZa vise zainteresovane u pogonu elektrolize,nBudi de istok i zapad budi se sjever i jug i nananana ,,,ostalo

avatar
Monday, 26.09.2016
13:27

Kolike ruke i ramena a kakve nozice. Nije ni cudo sto ima probleme sa povredama. Mada ako ga otpust emozda dodje da igra za svoj klub. Da bude rpvi predsednik i igrac kluba u istoriji moderne kosarke.

avatar
Monday, 26.09.2016
13:15

Остварио је црногорски сан :)

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 26.09.2016
12:05

Covjek trpa milione u dzep a nije odigrao 5 utakmica u poslednje dvije godine za Minesotu,dje je tu logika?:)