''Slučaj Janković'' - Oglasio se i Lončar, a šta će biti sa Novicom?

Autor: Darko Mitrović
petak 10.08.2018.
09:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Navijači Parrtizana željno iščekuju naredni potez uprave u vezi sa pojačanjima za sledeću sezonu.

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Veliki deo posla po tom pitanju su u Partizanu već obavili, angažovali su nekolicinu igrača na različitim pozicijama, ali utisak je da je ostalo još da se definiše ''pozicija 4''.

Tu ćemo po svoj prilici i dalje gledati kapitena Novicu Veličkovića, sa kojim je postgnut načelan, ali ne i definitivan dogovor na tu temu.

To je potvrdio i sportski direktor Partizana Nikola Lončar u izjavi za današnji ''Žurnal''.

''Pričamo sa Novicom, dogovaramo se. Ideja kluba, kao i njegova, jeste da on ostane. Tu će biti sve u redu, ostalo je da utanačimo neke detalje. Partizan bez Novice je teško zamisliv'', izjavio je Lončar.

Ono što je postalo aktuelno u poslednjih nekoliko dana, jesu spekulacije o eventualnom transferu Stefana Jankovića iz Crvene zvezde u Partizan.

Nikola Lončar nije bežao ni od ove teme, ali nije ni želeo da širi priču.

''Znam samo da Stefan još nema razjašnjenu situaciju sa Crvenom zvezdom'', konstatovao je Lončar, bez potvrde, ali i bez demantija pomenutih spekulacija.

Podsetimo, Partizan je ovog leta angažovao Markusa Pejdža, Alekseja Nikolića, Radeta Zagorca Džoka Lendejla i Amara Gegića, a stručni štab je pojačan savetnikom Milanom Minićem, kao i kondicionim trenerom Seadom Krdžalićem o kome Lončar govori biranim rečima.

''Profesionalizam, rad, posvećenost, ozbiljnost, znanje... Krdžalić donosi i više od toga'', poručuje Lončar koji je svojevremeno kao reprezentativac imao priliku da i lično sarađuje sa Krdžalićem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 10.08.2018
14:48

Ne bih baš bio oduševljen Jankovićem, pre bi i Brajsa Džonsona i Penavu, nekog trećeg Amera. Janković nas je jednom prevario, prekršio dogovor. Oni sami neka se bore sa prevelikim brojem potpianih igrača, i što neki razumljivo neće da ostanu, jer im se uništavaju karijere u železničkim klubovima. Uostalom, jedini koga bi želeo od njihovih je RADANOV! Za preostalo mesto u spoljnoj liniji tima. Ili uzeti nekog dobrog šutera po katu nba. Ne treba se bojati uzeti još dva stanca, pa ovi ih imaju sedmoricu a još nemaju pleja, koji će sigurno biti stranac. Tako da će čović menjati propise kako mu odgovara. Nadam se da neće raditi brljotine sa državljanstvima jer je to odvratno!

avatar
Simkelaaa
Friday, 10.08.2018
13:54

Stefan Jankovic potpisao za Partizan upravo,zvanica potvrda ide kroz 7-10 dana,kada se zavrsi njegova arbitraza oko raskida ugovora sa Zvezdom.

avatar
Zeljko Trisic
Friday, 10.08.2018
12:14

Ma uzeli smo im Vujanica a necemo nekog Jankovica, taj je vec nas

avatar
Delije Sever 021
Friday, 10.08.2018
10:28

Pa matori ako vam se igrac svidja nije frka,nama ne treba ali posto ima ugivor izvaditw pare i platite ga. Sta hoces mi da ga pustimo da bi ga vi uzeli? Komedija

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 10.08.2018
14:57

Mazohisti hoce igraca koji se nad njima izivljavao. Neka ga uzmu, klub je planirao njega u prvu petorku ali posle svega za njega je bolje da ode iz Zvezde. Stupanje u bilo kakve pregovore sa njima je njemu automatski ispisna karta iz kluba. Ako zeli da napravi korak nazad u karijeri samo neka gura u tom pravcu.

avatar
magister
Friday, 10.08.2018
15:27

Hmmm... ipak ima i to da ako ostane kod vas - opterećuje vam budžet za plate, a nije u kombinacijama trenera. Takođe, može da ide negde drugde, ali i njemu verovatno nije svejedno da li će u tim sa nekakvim ambicijama ili u neki drugi... Tako da, postoje igrači na kojima možeš da zaradiš i oni na kojima realno ne možeš. Odnosno možeš, ako su ti zahtevi umereni.

avatar
Silent
Friday, 10.08.2018
10:17

Sve je to tanko ovo Zvezda,Buducnost i Cedevita gaze kao plitak potok

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 10.08.2018
09:33

Nadam se da ce klub reagovati na ove provokacije. Jankovic ima ugovor na 3 godine i tu nema nikakvih nejasnih situacija.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 10.08.2018
09:22

Trazimo i Radanova...

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 10.08.2018
13:18

Naravno da trazite kad u partizanu vec godinama ne postoji sistem pravljenja igraca. Ko god hoce da ide, sto se mene tice samo napred. To ce svakako biti korak nazad u karijeri. Partizan je danas tek treci klub u Srbiji, i to mozda.

avatar
Delije Sever 021
Friday, 10.08.2018
15:05

Da ga unazadite kao Arnautovica (aranitovica) ?