SLS - Partizan rutinski, pukla "stotka" u Valjevu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.05.2018.
19:36
Izvor: Sportske.net

Crno-beli pobedom stavili tačku na grupnu fazu takmičenja u Super ligi Srbije. Utakmica u Železniku odlučuje o konačnoj poziciji Partizana.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Partizana NIS savladali su Metalac u Valjevu rezultatom 101:78 (28:27, 26:19, 20:13, 27:19) u prvoj utakmici poslednjeg kola u Grupi B Super lige Srbije.

Samo u prvih deset minuta domaćin je uspeo da drži korak za favorizovanim protivnikom koji je ipak u nastavku stvari stavio na svoje mesto.

Partizan je do poluvremena stekao osam poena prednosti, a pitanje pobednika definitivno je bilo rešeno nakon trećeg kvartala.

Do kraja su crno-beli uspeli da prebace stotinu ubačenih poena i da tako u velikom stilu završe takmičenje po grupama.

Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Vanja Marinković sa 26 i Najdžel Vilijams-Gos sa 19 poena. Kod domaćih se istakao Josip Mikulić sa 17 poena.

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji sada čeka na rasplet u Železniku gde FMP igra protiv Vršca. Ukoliko gosti naprave iznenađenje Partizan će biti prvi u Grupi B. U suprotonom crno-beli ostaju drugi i idu na Mega Bemax u četvrtfinalu plej-ofa.

Ukoliko Vršac priredi iznenađenje u četvrtfinalu plej-ofa gledaćemo duele Partizana i Zlatibora, odnosno FMP-a i Mega Bemaxa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Wednesday, 16.05.2018
22:42

Ponos Srbije!!!

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 16.05.2018
19:49

Kako samo jedna losa cetvrtina moze da nas upropasti, ne mogu da verujem, doduse, prvu utakmicu sa FMPom smo trebali da dobijemo sa vise od 10 poena razlike, ali smo to lose odigrali. Znaci sa Zvezdom u polufinalu... Znam da mozemo da ih pobedimo, ali ako nas kojim sllucajem prodju, osvojice titulu iako je FMP bolji. Ne znam kako se dozvoljava da u istoj ligi igraju 2 tima jednog vlasnika...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 16.05.2018
19:42

NAPRED PARTIZAN!