SLS - Mega jedva do pobede u Čajetini

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.04.2018.
22:24
Izvor: Sportske.net

Nakon dva vezana poraza od timova iz Košarkaške lige Srbije ekipa Mega Bemaxa uspela je da zabeleži trijumf na gostovanju Zlatiboru.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Loše je tim Dejana Milojevića ušao u domaće prvenstvo i to najbolje potvrđuju rezultati ostvareni u prva četiri kola, ali i činjenica da je i pobeda u Čajetini ostvarena uz "porođajne muke".

Ekipa Mega Bemaxa savladala je Zlatibor rezultatom 82:79 (22:26, 21:17, 24:12, 15:24) u poslednjem meču 5. kola Grupe A Super lige Srbije.

Gosti su posle deset minuta imali zaostatak od četiri poena, ali su u drugoj i trećoj četvrtini preuzeli kontrolu nad rezultatom i zadržali prednost do samog kraja.

Zlatibor je u poslednjem kvartalu uspeo da se vrati u igru i da priđe na tri poena zaostatka (73:76) ali su gosti sa linije penala uspeli da privedu posao kraju i da ostvare tek drugu pobedu od početka Super lige.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Gruzin Goga Bitadze sa 17 poena i 9 skokova, a pratili su ga Luka Ašćerić (16 pts, 3 as) i Aleksandar Lazić (16 pts, 7 sk).

Na drugoj strani odlične partije Dragoslava Papića (27 pts, 7 sk) i Radomira Marojevića (21 pts, 9 sk).

U narednom kolu Mega Bemax ide u goste Tamišu, a Zlatibor na svom terenu igra protiv lidera Grupe A Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke