Slovenačkom reprezentativcu se smučile kvalifikacije: ''Ovo je neregularno, ovo je s**nje!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.02.2018.
22:59
Izvor: Sportske.net

Činjenica da je bio u ulozi tragičara u porazu svog tima verovatno je dodatno doprinela njegovom nezadovoljstvu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope, reprezentacija Slovenije večeras je pretrpela i drugi poraz u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Posle Španije, savladala ih je i Belorusija sa 93-92 (opširnije OVDE), a Klemen Prepelič je propustio priliku da sa linije slobodnih bacanja uvede utakmicu u produžetak.

Posle meča bio je veoma ljut, i zbog poraza, ali i zbog sistema takmičenja, pa nije ni birao reči u razgovoru sa novinarima.

''Kvalifikacije su neregularne! Hiljadu i jedna stvar se menja u poslednjem trenutku! Ovo je veliko s**nje, ali svi smo u istom s**nju! Moramo ovo da prihvatikmo jer nemamo nikakav uticaj'', istakao je Prepelič, ali je potom priznao da su pojedini slovenački reprezentativci doživeli duel sa Belorusijom kao nekakvu prijateljsku utakmicu.

''Sad moramo da jurimo bodove protiv, na papiru, mnogo jačih od Belorusije'', zaključio je on, a prenosi slovenačka ''Ekipa24''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Tuesday, 27.02.2018
01:03

Pa kad bi savezi hteli da nijedna reprezentacija uopste ne nudi igrace pa da nema ko da igra i da onda ovi povuku ovakvu svoju odluku, bilo bi nesto, ali to ove manje i slabije ekipe nikad nece hteti jer im ovo odgovara.

avatar
lonchy2909
Tuesday, 27.02.2018
00:28

Covjek je u pravu. Nije nista pogresio. Sada zamislite reprezentacije u, fudbalu za koje igraju tamo neki lijevi igraci.

avatar
Algebrons
Tuesday, 27.02.2018
10:10

Poenta izjave nije u tome koji igrači igraju, već u tome što se do ovog kola mislilo da se u drugu fazu prenose samo bodovi ostvareni protiv ekipa koje su prošle dalje, a onda je to naprasno promenjeno da se prenose svi bodovi. Što će reći da je Slovenija računala da poraz od Belorusa nema nikakvu težinu, a onda je dan kasnije ta utakmica itekako postala važna i verovatno kad koja će preliti da ne odu na SP.

avatar
lonchy2909
Wednesday, 28.02.2018
19:48

To nisam znao. Pravo da ti kazem od kosarke volim pogledati nba playof, nasu repku I utakmice eurolige. Vise sam fan fudbala. Medjutim, ovo sto se desava oko fibe, eurolige i, ostalih organizacija je samo neko inacenje, nista vise. Logicno bi bilo da slovenija ima direktno ucesce na svetskom kao europski sampion. Ovako samo se gura mnogo utakmica I u onako zgusnut kosarkaski kalendar.