Slika dana - Eh, da su i njega doveli, imali bismo Divca i Peju u reprizi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.10.2017.
10:11
Izvor: Sportske.net

Zadovoljni smo time što ćemo šestoricu Srba gledati u novoj NBA sezoni, a gde bi nam kraj bio da je Sakramento pored Bogdana doveo i kapitena reprezentacije Srbije.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Šestorica srpskih košarkaša igraće tokom naredne sezone u NBA ligi i to će sigurno uticati na porast interesovanja za najkvalitetniju ligu na svetu u našoj zemlji.

Ponovo će mnogi čekati kasne sate kako bi pratili utakmice klubova za koje igraju Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović i Rade Zagorac, a prava je šteta što bar u jednoj ekipi nemamo dvojicu srpskih internacionalaca.

Slika zabeležena tokom sinoćne utakmice između LA Klipersa i Sakramento Kingsa podsetila nas je na dane kada su Peđa Stojaković i Vlade Divac bili deo iste ekipe.

Vlade je sinoć imao priliku da porazgovara sa Milošem Teodosićem a kada vidite sliku ne možete a da ne pomislite kakav bi to tandem bio u Kingsima da je Divac uspeo da pored Bogdana dovede i Teodosića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maximovic
Sunday, 15.10.2017
13:47

To bi bilo extra zato sto bi u Sakramentu imali obojca sigurne minute mada mozda bi bilo bolje da je Bogdan zavrsio u Klipersima jer bi tad imao zanimljiviju ekipu.