Slatka jeza "delija", pas iz snova Markusa Vilijamsa!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.01.2019.
11:48
Izvor: Sportske.net

Majstorska partija bivšeg igrača Crvene zvezde mt:s u dresu filijale Sakramento Kingsa.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde mt:s Markus Vilijams već godinu i po dana ne nastupa u Evropi, a tekuću sezonu za sada provodi u ekipi Stokton Kingsa.

Reč je o filijali Sakramento Kingsa koja igra u NBA razvojnoj ligi (NBA G League) i koja je posle 26 odigranih utakmica peta na tabeli Zapadne konferencije.

Stokton Kingsi su prethodne večeri upisali šesnaestu pobedu u tekućoj sezoni. Predvođeni "M-Vilom" Kingsi su savladali filijalu Los Anđeles Klipersa rezultatom 119:103.

Markus Vilijams je sa 20 poena (4/7 za dva, 4/7 za tri) i 14 asistencija bio najefikasniji u pobedničkom timu, a jedno od četrnaest ostvarenih dodavanja bilo je posebno impresivno.

U prilogu su "hajlajtsi" Vilijamsove partije sa sinoćne utakmice. Pomenuta asistencija se nalazi na samom početku priloženog snimka.

Recimo i to da Markus Vilijams u tekućoj sezoni prosečno beleži 8,6 poena i 8,7 asistencija po meču, a sinoćna partija bila mu je druga najbolja od početka takmičenja. Početkom prošlog novembra Vilijams je u pobedi nad Saut Bej Lejkersa ubacio 21 poen i upisao 10 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke