SL - Zvezda trijumfalno kroz Niš

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
19:27
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavili su pohod ka trećoj ovosezonskoj tituli gostovanjem u Nišu gde su bez većih problema savladali Konstantin.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Prva utakmica 4. kola Košarkaške Superlige Srbije odigrana je u niškom "Čairu" gde su se sastali Konstantin i Crvena zvezda Telekom.

Šampion regionalne košarkaške lige nije imao nikakvih problema da upiše novi trijumf a konačan rezultat utakmice bio je 87:60 (24:13, 26:12, 23:14, 14:21) za crveno-bele.

Dejan Radonjić je još jednom podelio minutažu na sve igrače iz protokola u kojem ponovo nije bilo lakše povređenog Maika Cirbesa.

Najveću minutažu imali su Marko Tejić i Nemanja Dangubić, a najbolji pojedinac na meču bio je kapiten Luka Mitrović koji je za nepuna 22 minuta postigao 13 poena i ostvario 11 skokova.

Dvocifren učinak upisali su još Nemanja Dangubić sa 11, odnosno Jaka Blažič, Marko Tejić i Čarls Dženkins sa po 10 poena. Boban Marjanović je ostvario 10 skokova i postigao 8 poena, dok je Markus Vilijams za 14 minuta u igri postigao 3 poena i upisao 4 asistencije.

Crvena zvezda Telekom upisala je četvrtu vezanu pobedu u domaćem šampionatu a narednu utakmicu odigraće pred svojim navijačima protiv FMP Železnika u ponedeljak od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke