SL - Novak vodio Vojvodinu do drugog trijumfa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.05.2015.
22:14
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici trećeg kola domaće Superlige košarkaši Vojvodine savladali su Konstantin u Novom Sadu i tako upisali svoj drugi trijumf na startu šampionata.

kkvrsac.rs
kkvrsac.rs

Povezane vesti

Poslednja utakmica trećeg kola Košarkaške Superlige Srbije odigrana je večeras u Novom Sadu gde je Vojvodina Srbijagas ugostila ekipu Konstantina.

Novosađani su bez većih problema izašli na kraj sa niškom ekipom koja je tokom duge pauze u šampionatu imala dosta problema finansijske prirode zbog koje su igrači stupili u štrajk.

Vojvodina Srbijagas slavila je rezultatom 85:66 (22:12, 15:24, 23:15, 25:12) čime je stigla do svog drugog trijumfa u završnici domaćeg šampionata.

Meč je obeležila sjajna partija Jovana Novaka koji je vodio Vojvodinu ka trijumfu sa 19 poena, 7 skokova i 6 asistencija, a pratio ga je Nebojša Jovčić sa 18 poena i 4 skoka.

Nakon večerašnjeg trijumfa Vojvodina ima skor 2-1 i nalazi se na deobi trećeg mesta na tabeli sa FMP Železnikom koji ima identičan učinak.

Konstantin se nalazi u grupi timova koji ne znaju za trijumf posle tri odigrana kola i trenutno je šesti na tabeli ispred Mega Leksa i Tamiša iz Pančeva.

Naredno kolo igra se u petak i subotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 07.05.2015
14:52

Čitao sam da je prošla godine trebao da pređe u Partizan pa ga posle tražila zvezda a on ipak odabrao Vošu.