Skupština ABA - Evo šta se govorilo o Olimpijakosu i ko je iz revolta napustio sednicu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.05.2019.
19:12
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva sednica Skupštine ABA.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Igor Dodik se pojavio pred medijima nakon završetka sednice Skupštine ABA lige koja nije protekla baš najbolje imajući u vidu da je Dragan Bokan napustio Skupštinu.

"Doneli smo neke odluke. Jednu tačku, a to je izveštaj za prethodnu sezonu, ostavili smo za sledeću Skupštinu jer nismo mogli da izglasamo. Obavezali smo menadžment i predsedništvo lige da dopuni akte i pravlnike kako bi se sprečila sva ova dešavanja koja su bila u finalu", rekao je Igor Dodik okupljenim medijima.

Olimpijakos, koji je izbačen u niži rang takmičenja u Grčkoj, mogao bi da zaigra u ABA ligi naredne sezone o čemu je bilo reči, ali nedovoljno da bismo išta saznali.

"Raspravljali smo i o tome i utvrdili da nedostaju određena dokumenta. Obavezali smo se i složili da treba da se dopune pravilnici kako bi sledeći put uopšte mogli da razgovaramo o tome", rekao je Dodik.

Imao je šta da kaže i o Bokanu koji je napustio sednicu, a prethodno napominjemo da je predsednik Budućnosti, kao i predsednik Crvene zvezde, kažnjen sa 10 hiljada evra zbog dešavanja u finalnim utakmicama ABA lige.

"Bokan je napustio sednicu zbog nekih neslaganja, morali smo da smirimo ton i mislim da je bila jedna od korektnijih sednica ikao je dugo trajala", rekao je Dodik.

Ono što je veoma bitno, jeste da je na ovoj sednici odlučeno da se sadašnjem menadžmentu ABA lige ne izglasa poverenje, pa će se angažovati agencija koja će predložiti nove ljude koji će upravljati takmičenjem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Saturday, 25.05.2019
10:06

Olimpiakos u ABA Ligi ... Ja kazem da bi to bilo Odlicno!!!!! Igrati protiv Visestrukog Osvajaca Evrolige moze samo Nasim Mladim Kosarkasima biti od Velike koristi!!! Sve bih dao da se nadjem na Parketu protiv Spanulisa,Printezisa,Papanikolau!!!!!!!
E sada pitanje casti .... koliko nasi ( Zvezda,Partizan,Mega.....) mogu Finansijski da isprate Olimpiakos...... Mislim da je to Nemoguca misija...... Ali mi smo Zemlja Kosarke !!!!