Sjajni Partizan, ali jedan igrač je posebno oduševio navijače! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.02.2018.
19:50
Izvor: Sportske.net

Prvo poluvreme potpuno u znaku crno-belih, koji večeras imaju veoma bučnu podršku svojih navijača.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle vesti o sprečenim incidentima uoči večerašnje utakmice između Partizana i Mega Bemaksa, košarka i prava sportska atmosfera vratila se u prvi plan.

Nošeni velikom podrškom sa tribina, košarkaši Partizana znatno su bolje odigrali tokom prvih 20 minuta igre i potpuno zasluženo vode sa 49-31.

Crno-beli su na samom startu poveli sa 8:0, uz odličnu igru u odbrani i par lakih poena iz kontranapada, ali posle Milojevićevog tajm-auta Mega je došla do daha i uhvatila rezultatski priključak.

Ali, krajem prve i u većem delu druge četvrtine, Partizan ponovo pojačava ritam, a Bondža Si (13 poena) igra svoju najbolju utakmicu od dolaska u redove crno-belih. Uz njega odličan je i Aranitović, kao i standardno dobri kapiten Novica Veličković, koji se za sada više ističe asistencijama (5), nego poenima.

Inače, najzanimljiviji podatak posle prvog poluvremena jeste očajan šut košarkaša Mega Bemaksa sa linije slobodnih bacanja (4/15, od čega Fundić 1/6), što je svakako pomoglo Partizanu da ostvari ovakvu rezultatsku prednost.

U prilogu su utisci navijača Partizana na Tviteru tokom prvog poluvremena. Očigledno, najviše pohvala idu na adresu Aranitovića.
-
- - - - -
- -
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke